Ana SayfaDekorasyonLogitech ile evinizdeki mükemmel denge

Logitech ile evinizdeki mükemmel denge

Teknolojik ürünler artık hayatımızın vazgeçilmezi. Peki teknolojik ürünlerin bir enerjisi olduğunu ve çalışma enerjinizi etkilediğini biliyor musunuz? Kullandığınız tüm bu teknolojik ürünlerin evinizdeki olumlu enerji (chi)’yi yok etmeden evinize uyum sağlamasını nasıl sağlayacaksınız?   

Dünyanın önde gelen bilgisayar aksesuarları markası Logitech, olumlu enerjiyi dengeleyerek işinizde ve evinizde başarılı olmanıza yardımcı olmak için Avrupa’nın en iyi feng shui uzmanı Paul Darby ile işbirliği yaptı.   

Feng shui uzmanı Paul Darby teknoloji ve uyum konusuyla ilgili şunları söyledi; “Feng Shui, doğal enerjiyle ve bu doğal enerjiyi yaşamımızda bizi desteklemesi için nasıl kullanabileceğimizle ilgili bir felsefe ve yeryüzü bilimidir.  Orijinal Daoist okulunun feng shui felsefelerini modern iç tasarım sanatıyla bir araya getirerek evinizin enerjisini arttırabilir, teknolojiyle bütünleşerek çalışma ortamınızdaki enerjiyi en verimli şekilde kullanabilirsiniz”.  

Batı cephesi: Rahatlama ve Konfor

Evinizin batı cephesi oyun oynamak ve film izlemek için idealdir.  Enerjisiyle sizi dış dünyadan uzaklaştırır. 

Batı cephesinin dekorasyonunda karamel ve kahverengi gibi toprak renklere ağırlık verin. Toprak renkleri metalik, beyaz ve krem renkli objelerle tamamlayarak canlı ve dengeli bir ortam yaratabilirsiniz.

Batı cephesindeki sehpa tercihinizi camdan yana kullanabilirsiniz. Cam, topraktan gelen kumdan yapıldığı için dengeli bir malzemedir.

Batı cephesi rahatlama bölgesidir, ancak yine de biraz yüksek enerji, eğlence ve hareket barındırır.

Köşeler “durgun” alanlardır. Bu alanlarda vazo gibi yuvarlak şekilli objelere yer verirseniz pozitif enerjiyi arttırabilir ve negatif enerjiyi odadan uzaklaştırabilirsiniz.

Gümüş renkli, yuvarlak kenarlı lapdesk ile odanızın renk enerjisini bozmadan dengeleyebilirsiniz.

Odanızdaki durgun enerjiyi bir müzikçalar ya da bilgisayarınıza takacağınız bir hoparlerler ile aktif hale getirebilirsiniz.

Güney cephesi:  Bağlanın

Güney cephesi; dış dünyayla olan bağlantıya odaklanır. Güney cephesi arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla iletişim kurduğunuz yerdir. Facebook, Twitter ya da You Tube aracılığıyla sosyal bağlantılar kurmak ve iş ile ilgili e-mail gönderimleriniz için güney cephesini tercih edin.

Güney cephesi dekorasyonunda tercihinizi kırmızı ve sarı renklerden yana kullanın. Kırmızı iyi şansın ve yaşamın rengidir. Etrafınızda kırmızı ağırlıktaysa dış dünyada insanlarla buluştuğunuzda onları coşkulu enerjinizle etkilersiniz.  Sarı ise güneş ışığının rengidir, iletişim ve teşvik (uyarım) işaretidir.

Kırmızı ve sarı, evinizin güney cephesinde mükemmel bir kombinasyon yaratır ve bulunduğu odaya enerji yayar.  Kırmızı dış dünyayla iletişim kurmanıza imkân verirken, sarı sizi iletişime geçirir.

Diğer enerjileri dengelemek ve onlarla uyum sağlamak için odanızda yuvarlak şekilli objeler gibi her zaman bir dengeleyici bulundurun.

Odanızın güney cephesinde mumları yakarak ortama biraz daha sıcaklık katabilir, coşkuyu ve enerjiyi artırabilirsiniz.

Kırmızı çiçekler iyi şansı teşvik eder. Kırmızı çiçeklerle odanızı renklendirebilirsiniz.

Ametist kristali odadaki kötü enerjiyi temizler, arındırır ve pozitif enerjinin dolaşmasına yardımcı olur.

Güneyde yer alan pembe obje, enerjiyi dinginleştirir. Odanızda kullanacağınız pembe mantar pano ya da tablo ile mükemmel bir denge kurabilirsiniz.

Laptop bilgisayarınızı güney cephesinde kullanıyorsanız bilgisayarın düz kenarları olduğunu hatırlayın ve enerjiyi dengelemek için laptop bilgisayarınızı kıvrımlı aksesuarlarla zenginleştirin.

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI