Ana SayfaYaşamLogan'dan Devam Filmi

Logan’dan Devam Filmi

Logan filmiyle Wolverine (Hugh Jackman) ve Profesör X’e (Patrick Stewart) veda ederek Laura (Dafne Keen) karakteriyle daha genç bir X-Men ekibi oluşturan Fox, X-Men: The New Mutants’ta (Yeni Mutantlar) rol alacak isimleri belirlemeye devam ederken seriyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor.
 
James Mangold, son filmde Dafne Keen’in canlandırdığı Laura’yı merkezine alacak Logan spinoff’unun senaryo çalışmalarının başladığını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde The Hollywood Reporter’a bir röportaj veren James Mangold, yönetmenliğini Patty Jenkins’in yaptığı Wonder Woman’la birlikte sütdyoların kadın merkezli süper kahraman filmleri yapma konusundaki çekincelerini biraz da olsa üzerilerinden attıklarını söylerken kendisinin de şu sıralarda Laura’yı merkezine alan bir Logan spinoff senaryosu üzerinde çalıştığını belirtti.
 
Filmin yapımcılığını üstlenmesi beklenen Hutch Parker ise yapımcı şirket Fox’un kendilerine özgürlük sağlamasının süper kahraman filmlerinin sınırlarının gelişmesine katkı sağladığını belirtirken Laura’yı anlatacak filmin janrasının ne olacağına henüz karar vermediklerini söyledi. Şu an için yalnızca James Mangold’un üzerinde çalıştığı bilinen projeye önümüzdeki zamanlarda Hugh Jackman’ın da dahil olabileceği konuşuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI