Ana SayfaGüzellikL`Occitane`dan rahatlatıcı saç bakımı

L`Occitane`dan rahatlatıcı saç bakımı

Yazın  güneşin, kumun, denizin keyfini sürerken, Aroma Soothing yatıştırıcı saç bakım serisi saçlarımızı ve saç derisini olumsuz koşullardan özenle koruyor, yatıştırıp rahatıyor. Aroma Soothing yatıştırıcı saç bakım serisinde papatya, mandalina, selvi, fesleğen ve misket limonu esansiyel yağları bulunuyor.  Hassas ve tahriş olmuş saç derisinin ihtiyaçlarına etkin şekilde cevap veriyor. Seride etkin bir bakım için şampuan ve saç kremi bulunuyor. İşte özellikleri… 

L’OCCITANE Aroma Soothing Shampoo: (Yatıştırıcı Şampuan)

Yumuşak formülü ile saçları nazikçe temizler. Esansiyel yağlar ve buğday proteinleri sayesinde, hassas ve tahriş olmuş saç derisini yatıştırıyor. Kaşıntıları engelliyor. Saç derisinin sağlığına kavuşmasını ve rahatlamasını sağlarken, saçları güçlendiriyor. 

L’OCCITANE Aroma Soothing Conditiner: (Yatıştırıcı Saç Kremi)

5 esansiyel yağ kompleksi (papatya, mandalina, selvi, fesleğen ve misket limonu) ve tatlı badem yağı içeriyor. Yıkama sonrasında hassas saç derisindeki irritasyonları yatıştrırken, saç derisini olumsuz dış koşullarda korumaya yardımcı oluyor. Saçların kolayca taranmasını sağlıyor ve yumuşaklık- parlaklık kazandırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI