Ana SayfaModaLimango indirimi ve Limango davetiyesi Trendus`tan

Limango indirimi ve Limango davetiyesi Trendus`tan

Limango, bu hafta da yaz modasının favori markalarını moda tutkunlarıyla buluşturuyor. 7-13 Haziran tarihleri arasında KİP, Toni & Guy, JBL, Alessi, Dior, Gamze Saraçoğlu, Victorinox, Gilette ve Silk&Cashmere’in ürünleri %70’e varan indirimlerle satışa sunuluyor. Üye sayısı 400.000’e ulaşan Limango, bu hafta çok renkli ve çok indirimli!

Yaz modasının favori markaları Limango`da

Limango.com.tr’den, 7-13 Haziran tarihleri arasında KİP, Toni & Guy, JBL, Alessi, Dior, Gamze Saraçoğlu, Victorinox, Gilette ve Silk&Cashmere’in ürünleri %70’e varan indirimlerle satın alınabilir. Üye sayısı 400.000’e ulaşan Limango’ya göz gezdirmeden bu haftaki alışverişinizi tamamlamayın.

Yalnız,  yalnızca Limango üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limangor üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer Limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. Eğer Limango üyesi bir tanıdığınız yoksa o zaman da sitedeki formu doldurarak başvuru yapıyorsunuz. Bunun ardından başvurunuz Limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz konusunda tarafınıza bilgi iletiliyor.

Limango`ya davetiye gerekmeden TRENDUS üzerinden HEMEN üye olmak artık mümkün. Trendus üzerinden üye olunca bir de sürpriz hediye var: ilk alışverişinizde 5TL indirim çeki. Limango`ya davetiyesiz, beklemeden üye olmak için buraya tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI