Ana SayfaMagazinLilli Hollunder: Trump Yüzünden İşsiz Kaldım

Lilli Hollunder: Trump Yüzünden İşsiz Kaldım

Türkiye’de doğup büyüyen ve Almanya’da yaşayan oyuncu Sema Meray’ın kızı Lilli Hollunder, ABD Başkanı Donald Trump’ın vize kısıtlaması kararı nedeniyle zor günler geçirdiğini ifade etti. 

Daha önce Almanya’da bir çok filmde rol alan ve son olarak ‘Tatort’ (Olay Yeri) dizisinin komiseri olarak izleyici karşısına çıkan Lilli Hollunder, ABD Başkanı Donald Trump yüzünden işsiz kaldığını duyurdu.

Alman milli kaleci Rene Adler’le evli olan Hollunder, duygularını bloğunda şöyle anlattı: “Bilim kurgu filmi için ABD’den teklif aldım. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Sevinçten uçuyordum. Sevincim o kadar büyüktü ki, kendimi zaptedemeyip bağırıyor, çağırıyor, havalara zıplıyordum. Düşünebiliyor musunuz, iki hafta sonra ABD’de Utah’a uçarak, kamera karşısına geçecektim. Hem de bilim kurgu hayranı olan birisi olarak.

1994 yapımı Kurt Russell’lı ‘Stargate’ filmi kadar önemliydi bu film. ‘Stargate’i sayısız kere izlemiştim. Ama 24 saat sonra her şey değişti. Bu süre içinde ‘01 iş vizesi’ni alamayacağım ortaya çıktı. ABD Başkanı Trump’ın seyahat ve çalışma şartlarını zorlaştırması sayesinde hayatım söndü.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI