Ana SayfaErkek ModasıLFW Topman 2013 Kış

LFW Topman 2013 Kış

Dünya çapında erkek modasına olan ilgi arttıkça, defilelere verilen önem de arttı. Önümüzdeki iki ay boyunca sürecek olan defile maratonlarından ilki Londra`da bugün başlayan erkek moda defileleriyle başladı.

İlk günün dikkat çeken defilelerinden biri olan Topman ise daha şimdiden 2013 kışında nelerin moda olacağı hakkında bize ipucu verdi. Daha maskülen kesimlerin podyumda olduğu defilede gelecek sezon kalın kazaklar moda olacaklarının sinyalini verdiler. 2012 yılında popüler olan kendiliğinden desenli kazaklar da 2013 Topman defilesinin ana unsurlarından biriydi. Maskülen kesimleri ön plana çıkartan marka renk konusunda biraz daha cesur davrandı ve 2012 sezonunda kadınların bir numaralı rengi bordo başta olmak üzere turunculara, kırmızılara ve beyazlara yer verdi.

Klasik takımlarda siyah, beyaz ve lacivertin asaletinden vazgeçmeyen Topman`in takım pantolonları ise dikkati çeken unsular oldular. Fit kesimleri bir kenara atan marka, takım ceketlerini bol pantolon ve kazaklarla kombinleyerek 2013 kışında erkeklerin önemli davetlerde bile spor şıklıktan yana olacağını gösterdiler. Bu arada Trendus olarak tavsiyemiz ise mutlaka kürk detaylarını sevmeye bakın. Şayet 2013 yılında sizin için oldukça önemli noktada olacaklar gibi duruyorlar.

Fotogaleriye tıklayarak Topman 2013 kış koleksiyonundaki detayları yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI