Ana SayfaYaşamLezzet Durağı: Pizzeria Pera

Lezzet Durağı: Pizzeria Pera

Keşif turumuzun bu ayki adresi dünyanın en büyük seyahat topluluğu `TripAdvisor`da İstanbul’un en beğenilen restaurantları listesinde 1 numaraya yerleşen Pizzeria Pera. Aralık 2013’de açılan Pizzeria Pera, butik pizzacı konseptiyle İstanbul’daki sayılı pizza mekanlarımızın arasına girdi.

Beyoğlu Asmalımescit`de bulunan Pizzeria Pera,  lezzetli menüsü ve  sıcak atmosferiyle müşterilerini mutlu etmeyi başarıyor. İtalyan mutfağını sevenlere ve özellikle de pizza tutkunlarına birbirinden leziz seçenekler sunan mekanın menüsünde; 23 çeşit pizza, 6 çeşit makarna, salata ve peynir tabakları ile birlikte, keyifli başlangıç seçenekleri bulunuyor. İtalyan mutfağının olmazsa olmazı tramisu da Şef’in özel tarifiyle yemek ziyafetini tamamlıyor. 
Pizza sevenler, Pizzeria Pera lezzetlerinden vazgeçemeyecekler
Pizzeria Pera’da küçük boy 23 cm, büyük boy 33 cm olmak üzere iki farklı boyda pizza seçeneği var. Pizzalar İtalya’dan getirilen özel bir fırında odun ateşinde pişiriliyor. Her biri birbirinden lezzetli 23 çeşit pizzanın içinden ekibimizin ortak favorisi pesto pizza ve pizza rosso oldu. Hızlı ve özenli sunumlarıyla bizi mutlu eden mekanın fiyat listesi de menüdeki çeşitliliğe paralel olarak 15 TL ile 34 TL arasında değişiyor.
Bizim büyük bir keyifle deneyimlediğimiz mekan konum itibariyle, iş çıkışı kafa dağıtmaya ve hafta sonu planlarının başlangıç adresi olmaya oldukça müsait. 
Hafta sonu planlarınız için rezervasyon yaptırmayı unutmayın. 
Pizzeria Pera:  Asmalimescit Gönül Sk. No: 6, 34430 Beyoğlu
Telefon: 0212 243 86 43

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI