Ana SayfaYaşamLezzet Durağı: Den Cafe

Lezzet Durağı: Den Cafe

Günün her saatine uygun lezzetleri ile müşterisine her zaman istediğini veren Den Cafe, geçtiğimiz ay bizim için kapılarını açtı. Sabah kahvaltısı eşliğinde toplantımızı gerçekleştirdiğimiz bu güzel atmosferli cafede, lezzetli bir kahvaltı eşliğinde güne başladık. 

Geleneksel Türk kahvaltısı lezzetleriyle bizi karşılayan sofra hepimiz için güne güzel başlama sebebi oldu. Peynir çeşitleri, sunum, çeşit çokluğu vs. derken hepsinden ayrı ayrı memnun kaldık. Kahvaltı eşliğinde gelen omletler, menemen ve gözleme de aklımızda kalan lezzetlerden olmayı başardı.

Deneyimli şef Umut Eyioğlu`nun elinden çıkan bu lezzetler tabii yalnızca kahvaltı ile sınırlı kalmıyor. Günün her saatine uygun olarak hazırlanan menüden, dünya mutfaklarından da tatlarla, öğle ve akşam yemekleri için de alternatiflerden biri haline geliyor. 

Ayrıca her Perşembe, Cuma, Cumartesi akşamları gerçekleşen canlı DJ performansları, mekanın boydan boya açılan camları ile sokağa taşınıyor ve keyifli bir hal alıyor.   

Müzikseverlerin özellikle müdavimi olduğu, akşam üzerinden başlayan Den Cafe geceleri, başarılı dj’lerin; Lounge, Chill Out, Jazzy House, Deep Funky House tarzı müziklerini eğlenceyle birleştirerek, İstanbul gece hayatına farklı bir enerji katıyor.

Biz beğendik, tavsiye ediyoruz. Siz de deneyin! 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI