Ana SayfaModaLevi’s x Disney Mickey & Friends Koleksiyonuyla Zamanda Yolculuğa Çıkın

Levi’s x Disney Mickey & Friends Koleksiyonuyla Zamanda Yolculuğa Çıkın

Grafik ve işlemeli görseller ile kapitone detayların harmanlandığı Levi’s® x Disney Mickey & Friends iş birliği, Mickey Mouse, Minnie, Mouse ve Goofy’nin birbirlerine her zaman bağlı ve sadık kalışının hikayesini eğlenceli görsellerle anlatıyor ve araya mesafeler girse bile kalpler bir olduğu sürece hayattan çokça keyif alınabilmesini kutluyor.

 

Telefonda, Mickey ve Minnie’nin 1930’lara ait harika bir resmini bulduk ve bu görüntünün her şeyi anlattığını hissettik. Bağlı kalma fikri etrafında şekillenmiş bir koleksiyon hazırlamak istediğimizin anında farkına vardık ve bu hikayeyi ikonik Disney karakterleri aracılığıyla anlatmayı arzu ettik. Disney, bu iyimser ve eğlenceli mesaj üzerinde çalışmamız için bize grafiklerle dolu büyük bir dosya verdi ve ortaya neşeli, ilham verici bir koleksiyon çıktı. Sonrasında ise tasarımlara, silüet ve baskılarla 80’ler ve 90’ların havasını kattık ve bu da mükemmel bir şeye yol açtı.” – Karyn Hillman, Levi’s® Ürün Müdürü

  

 

Koleksiyon; Mickey Mouse, Minnie Mouse ve Goofy’nin canlı renklerini ve retro grafiklerini yansıtan jean, tişört, hoodie, polar, ceket ve aksesuarlardan oluşuyor. Hem erkekler hem de kadınlar için tasarlanmış beyaz grafik tişörtler ve erkeklere özel Padded Reversible Trucker ceketin üzerinde, Mickey Mouse ve Minnie Mouse’un eski tip çevirmeli telefonda konuştukları nostaljik görseli (her iletişimin yeni teknolojiyle kurulması gerekmez) bulunuyor. Ayrıca Disney hayranları, Mickey Mouse ve Minnie Mouse grafiklerinin, karakterlerin yıllar içindeki evrimi ve ikonik tarzlarına selam gönderen birden fazla sanat stilini öne çıkardığını da görecekler!

 

Levi’s® x Disney Mickey & Friends koleksiyonu, 8 Aralık 2020 itibarıyla levis.com.tr’de ve Levi’s® İstinye Park mağazasında satışta!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI