Ana SayfaMagazinLevent Yüksel`den şok açıklamalar

Levent Yüksel`den şok açıklamalar

Levent Yüksel, "Benim yaşadığım hayat aslında Türk filmlerine 10 çeker" diyerek hayatını anlattı. Ailesiyle ilgili birçok gerçeği gençlik yıllarında öğrendiğini belirten ünlü sanatçı şöyle konuştu: "Antalya’da 1964 yılında doğmuşum. Anne-baba dediğim insanlar dedem ve anneannemmiş. Dedem de zaten anneannemin ikinci eşiymiş. Abla dediğim insan aslında annemmiş. 35 yaşında da gerçek babam beni birden aradı sonra da rahmetli oldu. Yakın tarihte de baba dediğim dedemi kaybettim. Aslında benim hiç kan bağım olmayan bir adamdı ama bana tam bir babalık yaptı."

Kendisi 1 yaşındayken babasının dedesinin yanına geldiğini söyleyen Yüksel, "Ama dedem bizim kazada öldüğümüzü söylemiş. 35 yaşında 5 tane daha kardeşim olduğunu öğrendim" diye konuştu.

“ANNEM” DEYİNCE

Gerçek annesini 7 yaşında öğrenen Levent Yüksel "Bunu ilk duyduğumda şok geçirdim" dedi. Annesi Hülya’yı bir gün hastalandığında doktora götürdüğünü belirten ünlü sanatçı, "Hastanede ilk kez ona ‘annem’ diye seslendim. Hülya annem çok sevindi. Duygusal anlar yaşadık" şeklinde konuştu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI