Ana SayfaModaLes Benjamins Çanta Koleksiyonu Sedef Gali Tarafından Kişiselleştirildi

Les Benjamins Çanta Koleksiyonu Sedef Gali Tarafından Kişiselleştirildi

Les Benjamins kadın koleksiyonu baş tasarımcısı Lamia Al Otaishan Aydın, İlkbahar Yaz 2020 kadın koleksiyonunda dikkat çeken ayakkabı ve çanta tasarımlarında doğanın özü ve gücünden ilham alıyor. Denizdeki dalgaların kıvrımları, pürüzlü kıyıların belirgin kesimleri ve manzaranın yumuşaklığının bir araya geldiği yeni formlar, klasik kadın ayakkabı modellerine yeni bir yorum getiriyor.

Siluetler koleksiyon temasını vurgularken, Les Benjamins’in kurulduğu günden bu yana yansıttığı sanat, işçilik ve sokak kültüründen ilham alan çağdaş ruhunu dengeliyor. Les Benjamins yeni koleksiyonundaki her bir ayakkabı, güçlü bir karaktere sahip, ince ve zarif ruhlu kadını yansıtıyor. Kadın ayakkabılarına yeni bir yorum getiren minimalist çizgiler ve zarif tasarımlar, keskin topuklarla bir araya geliyor. Les Benjamins ayakkabılar, geleneksel zarafet ve feminenliği tamamen farklı bir ruha taşıyarak, aynı anda hem basit hem şık hale getiriyor.

  

Topuğun ayakkabının arkasıyla aynı hizada olmadığı fakat tabanla birlike bir ada oluşturan, ada tipi topukların öne çıktığı ayakkabı koleksiyonunda, klasik Teksas kovboy botlarından esinlenildi. Tabanların yapımında ilham alınan kovboy botları yeniden yorumlanıyor, alışılmışın dışında yeni modellere uygulanıyor. Lamia Al Otaishan Aydın “Benim için klasisizmi yeniden yorumlamak demek, klasik ayakkabı modellerine yeni bir tarz sunmak ve teknik üretimde inovatif fikirler getirmek demek. Burada asıl amaç, ayırt edilebilir ve Les Benjamins stilini önplanda tutan bir çizgi oluşturmak. Fazla anonim veya fazla belirgin değil, yıllarca etkisini kaybetmeyecek ikonik ve imza tasarımlar sunabilmek.”

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI