Ana SayfaTeknolojiLenovo'dan Akıllı Defter, YOGA Book

Lenovo’dan Akıllı Defter, YOGA Book

Estetik ve kullanılabilirlik Lenovo’nun yeni ürünü YOGA Book ile bir araya geliyor. Profesyonellere hitap ettiği kadar eli kalem tutan herkesin kullanabileceği tarzda basit bir kullanıma sahip YOGA Book’un taşınabilirliği de oldukça kolay.
 
Halo dokunmatik klavyesi, çift kullanımlı Real Pen ve uyumlu arayüzü ile ağız sulandıran özellikler sunan ürün yaratıcılığınızı ortaya koymanız için tüm olanakları sunuyor. 10.1 inc ekrana sahip olan ürünün ağırlığı 690 gram. Ağırlığının hafif oluşu ile seyahat esnasında dahi kullanıma uygun.
 
YOGA Book’un ilgi çekici özelliklerinden biri ise farklı kullanım seçenekleri sunuyor olması. İster multimode klavye ile ile kullanabilir isterseniz bunu ekrana taşıyabilirsiniz. Ekranda yaratacağınız fazladan alan ile kalemi fırça gibi kullanıp güzel eserler ortaya çıkarabilirsiniz. Bir diğer kullanım şekli ise klasik tablet olarak ister dokunmatik isterseniz kalemi ile gerçek zamanlı kullanıma erişebilirsiniz. YOGA Book’un diğer görsellerine haberin galerisinden, videosuna ise hemen aşşağıdan ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI