Ana SayfaYaşamLeitz WOW Serisinin Yeni Ürünleri Satışa Sunuldu

Leitz WOW Serisinin Yeni Ürünleri Satışa Sunuldu

Alman kırtasiye devi Leitz®, çok satan WOW ailesine yeni masaüstü ve dosyalama ürünlerinin katıldığını duyurdu. Serinin yeni ürünlerinde sarı, yeşilin daha taze bir tonu, klasik siyah ve beyaz renklerinin yanı sıra bazı ürünlerde bu renklerin üzerinde desenler yer alıyor.
 
İlk olarak 2010’da piyasaya çıkan Leitz WOW serisinin renkleri, zımbadan delgeçe, saatlerden kupalara birçok üründe kullanılıyor ve ofisleri modernleştiriyor. Kullanıcılarının tarzlarını ve kişiliklerini yansıtmasını sağlayan bu renkler aynı zamanda çalışma alanlarına kişisel dokunuş yapmalarına imkan tanırken verimliliklerini ve mutluluklarını da artırıyor.
 
WOW ürünlerinde kullanılan yeni renkler, şirketin renk trend uzmanlarıyla işbirliği içinde oluşturuldu. Yeni sarı renk, seriyi moda ve iç tasarım dünyalarında meydana gelen en popüler trendlerle buluştururken, bu alanlardaki uzmanların da görüşlerini yansıtıyor. Seride kullanılan yeşil renk de daha taze bir tonla yenilendi. Bu sırada yeni eklenen siyah ve beyaz renkler de WOW serisinin dikkat çekmesini sağlıyor.
 
WOW yelpazesindeki seçili ürünlere uygulanan yeni dokulu yüzey, kullanıcıların WOW ürünleriyle çalışma alanını göz alıcı hale getirebilmesini, şekillendirebilmesini ve geliştirilebilmesini sağlayan bir tasarım oluşturuyor.
 
Seri, kullandığı renklerin temsil ettiği kimliklerden güç alıyor. Mesela,
 

  • Mavi ve Buz mavisi – son derece taze ve çok yönlü kullanım sunan oturmuş bir renk
  • Pembe – canlı bir atmosfer yaratıyor.
  • Yeşil – modern ofis tasarımlarındaki en önemli renklerden birisi.
  • Mor – belirgin, modern ve her zaman trend.

 
Serinin yeni ürünleri hakkında konuşan ACCO Brands EMEA Türkiye Pazarlama Müdürü Özlem Ankaralı Efe, “140 yıldan fazla yüksek kaliteli ürün üretme deneyimine sahip Leitz, WOW serisiyle hayranlık uyandırıyor. Yeni fikirleri benimsemek isteyen veya enerjik bir ofis ortamı yaratmak isteyen herkes için WOW serisini dönüşen ofis trendlerine göre yeni renklerle güncelledik.”
 
Leitz, yeni ürünlerini kampanyayla kutluyor!
Müşteriler, 2020 yılı boyunca yaptıkları her 150 TL veya üzeri alımlarında, 150 TL için WOW termos bardak, 300 TL ve üzeri alımlarda ise WOW duvar saati (veya 2 adet termos bardak) kazanıyor. Kullanıcılar, kampanya web sitesine fatura yükleyerek veya kampanyaya katılan online mağazalardan satın aldıkları ürünle beraber alabiliyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI