Ana SayfaYaşamLarry Crowne 8 Temmuz`da Cinecity Açıkhava`da

Larry Crowne 8 Temmuz`da Cinecity Açıkhava`da

Larry Crowne 8 Temmuz’da Cuma akşamı (Yarın) "Wings Cinecity Trio Açık Hava Sineması"nda…

Larry Crown’da, günümüz ekonomik durgunluğunun zorlukları yüzünden kendini yeniden keşfetmeye başlayan ve hayatında beklenmedik şekilde yeni bir dönem başlatan sıradan bir insan konu ediliyor. Sevimli ve saf Larry Crown (Hanks) deniz kuvvetlerinden ayrıldığından beri çalıştığı şirkette küçülmeye gidilene kadar süper bir ekip lideri olarak çalışmaktaydı. İşsiz kalınca ev kredisini ödemekte zorlanan ve boş günlerinde ne yapacağını bilemeyen Larry, dostları ve arkadaşları Lamar (Cedric the Entertainer) ve B’Ella (Taraji P. Henson) tavsiyelerine ihtiyaç duyar. Sonunda yeni bir başlangıç için yerel üniversiteye gitmeye başlar.Doğu Vadisi Halk Üniversitesi’nde Larry, genç öğrencilerden oluşan renkli bir gruba katılıyor. Bunların arasında kendilerine daha iyi bir gelecek kurmaya çalışan güzel Talia (Gugu Mbatha-Raw) ve erkek arkadaşı Dell (Wilmer Valderrama) yer almaktadır.

Kendisini de hayrete düşürecek şekilde, hitabet hocası Mercedes Tainot’a (Roberts) aşık olur. Mercedes hem öğretmenliğe hem de kocası Dean’e (Bryan Cranston) karşı olan ilgisini büyük ölçüde yitirmiştir. Mercedes, Larry’deki değişimin ilham verici olduğunu görür. Müthiş bir değişim geçiren bu orta yaşlardaki öğrencisine karşı giderek büyüyen ilgisini de inkar edemez. Haklı olarak hayatının durma noktasına geldiğini düşünen bu sıradan kişi, hiç beklenmedik bir şey öğrenir. Değerli olduğunu düşündüğünüz her şey elinizden kayıp gittiyse, yaşamak için gerçek nedeninizi keşfedebilirsiniz. 

Sezon boyunca Wings Cinecity Trio Açıkhava Sinemasında en yeni ve en güzel filmleri rahat şezlonglarda ve minderlerde izleyebilir, seyir keyfini artıran ses sistemiyle açık havanın güzelliğini film izleyerek çıkarabilirsiniz…

Rezervasyon için telefon: 0216 315 10 10

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI