Ana SayfaDüğünLamedore 2011 gelinlerinin hizmetinde

Lamedore 2011 gelinlerinin hizmetinde

Lamedore`nin 2011 koleksiyonu herkesi gelin olmaya teşvik eden cinsten. Zarif, romantik ve gösterişli tasarımlarıyla ilgi çeken gelinlikler, kumaşları, dokuları ve eşsiz kalıpları ile hayallerin ötesinde sonuçlar sunuyor. Göz kamaştırıcı detaylar ve işlemelerle süslü bu şık kesimli modeller, hazır ve ithal tasarımlardan oluşuyor.

Profesyonel terziler tarafından prova edilen ve istenilen değişikliklerin yapılabildiği gelinlik ve abiyelerde, 34 bedenden 50 bedene kadar oldukça zengin seçenekler bulmak mümkün.
Kalitenin ulaşılabilir fiyat ile birleştiği marka olarak öne çıkan Lamedore, herkesin zevkine hitap eden geniş bir koleksiyona sahip. Amerika’nın gözde markalarından Mon Cheri ve İtalyan tasarımcı Sophia Tolli’den özenle seçilen gelinlikler ve abiyeler LameDore’nin öne çıkanları arasında…
Rüyaları Gerçekleştiren Kampanya
Tüm bu zengin seçeneklerin yanı sıra Lamedore’nin gelinler için çok cazip bir teklifi var… Rüyalarınızı süsleyen gelinliği 4 ay önceden sipariş eder ya da var olan koleksiyondan seçerseniz, %25 indirim ve oldukça cazip ödeme fırsatları ile üstelik son ana kadar istediğiniz revizyonlarla, büyüleyici gelinliğinize kavuşabileceksiniz.
 
Gelinliklerde Mon Cheri…
Dünya çapında ödüllü tasarımcı Martin Thornburg ve ekibinin yarattığı “Mon Cheri” gelinlik koleksiyonu, romantik dokunuşlardan, modern çizgilere, özgün tasarımlardan, klasiklere dek hayalleri süsleyen birçok tat sunuyor. Gelinliklerin tasarımındaki usta sanatçılığa Mon Cheri’nin iddialı ve kusursuz kumaşları da eklenince, koleksiyon daha da keyif veriyor. A kesimden balık modellere hatta yarı balık modellerden helenistik tarza, çok kabarıklara, dar modellere kadar zengin seçenekleri ile en müşkülpesent gelinleri bile fethedebiliyor…
Abiyelerde Sophia Tolli…
“Koleksiyonumda birbirinden aykırı çizgilere yer verebilirim ama gelinliklerimin kesim ve kalıpları kesinlikle birbiriyle aynı mükemmelliktedir” diyerek ödün vermediği konuyu vurgulayan Sophia Tolli’nin koleksiyonunda denediğiniz modellerin vücudunuzla uyumu sizleri hayrete düşürebilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI