Ana SayfaMagazinLady Gaga'dan Bir Yeni İtiraf Daha

Lady Gaga’dan Bir Yeni İtiraf Daha

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, yakın zamanda 19 yaşında tecavüze uğradığını itiraf etmiş ve açıklamasından sonra pek çok ünlü isimin desteğini almıştı.

BBC’nin haberine göre 30 yaşındaki ünlü şarkıcı Lady Gaga, geçtiğimiz günlerde New Yorkta evsiz LGBTİ bireylerle görüştü ve burada tecavüz sonrasında PTSD (Travma Sonrası Stres Bozukluğu) geçirdiğini ‘Bir akıl hastalığından muzdaribim. Bende PTSD var, daha önce bunu kimseye söylememiştim.’ sözleriyle açıkladı. Gaga ayrıca, bu olayı yedi sene boyunca kimseyle paylaşmadığı için de kendini suçladığını söyledi.

Today Show’a konuşan dünyaca ünlü yıldız; ‘Ailem ve arkadaşlarımın bana gösterdiği sevgi ve nezaket hayatımı kurtardı. Meditasyon sakinleşmeme yardımcı oluyor. Her gün bu akıl hastalığıyla mücadele ediyorum.’ açıklmasını yaptı.

Gaga görüşme sonrasında resmi Twitter hesabından duygularını şu cümlerle ifade etti: ‘Ali Forney Merkezi’ndeki LGBTİ bireylere hikayelerini, travma ve acılarını benimle ve dünyayla paylaştıkları için teşekkür ederim. Nezaketiniz bulaşıcı.’

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI