Ana SayfaModaLacoste 2010 yaz koleksiyonunu tanıttı

Lacoste 2010 yaz koleksiyonunu tanıttı

 1920’li yıllarda yaşamış olan, unutulmaz fotoğraf sanatçısı Jacques’ in eserlerinden ilham alınarak tasarlanan Lacoste 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alan modeller, markanın tenise olan ilgisinden ilham alan, sportif ama aynı zamanda da birbirinden şık modeller ile modaya yön vermeye devam ediyor.

Defile, Lemaire’in ‘Matchpoint’ diye adlandırdığı tenisin ana rengi olan beyazın, lacivert ve yeşil renkler ile dansı sonucu oluşan modellerin sahneye çıkması ile başlıyor. Lacoste bayanları 2010 Yaz sezonunda da tenisçi ruhları ile bütünleşen, klasik tenis kıyafetlerinin altına giydikleri birbirinden modern ve şık görünümlü, hip hop tarzı ayakkabıları ile de farkını ortaya koyuyor. Metropol erkekleri ise şortlarının üzerine giydikleri pamuk hafifliğindeki ceketleriyle, yaz aylarına damga vuruyorlar. Beyaz ile siyahın kombine edildiği pantolonlar, etekler ve üstler ise klasik Lacoste şıklığının modern halini gözler önüne seriyor.

Tenis ve sonrasında plajlardaki şıklığa verilen isim ‘Deauville’ teması ile farklı kesimler, grafik tasarımlar ve çizgiler koleksiyonu daha özel ve can alıcı kılıyor. Sıcak yaz günlerinde plaj şıklığınızı sağlayan Lacoste aynı zamanda yaz gecelerinde de bütün dikkatleri üzerinize toplamanıza yardımcı oluyor. Yaz günlerinin sıcaklarından bunalan hanımlara birbirinden zarif mini etekler, elbiseler ve şortlar sunan marka, gece ise bu alternatiflerin üzerine giyebileceğiniz kapüşonlu, keten, yağmurluk tarzı kısa ceketleri ile de dikkat çekiyor.

2010 yaz sezonun favori rengi olan sarı ile defileye son veren Lacoste, sarı rengin bir çok tonunun hakim olduğu mayolar, polo tişörtler, şortlar ve elbiseler ile de sizlere rengarenk, enerji dolu ve şık bir yaz sunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI