Ana SayfaYaşamKüçük şefler 23 Nisan&#8217da MSA&#8217da

Küçük şefler 23 Nisan&#8217da MSA&#8217da

Profesyonel eğitimlerin yanı sıra farklı workshoplar’la amatör mutfak meraklılarına da hitap eden Mutfak Sanatları Akademisi, 23 Nisan’da küçük şefleri ağırlayacak. Bu özel programa katılan küçük şefler hem mutfak sanatının inceliklerini keşfedecek hem de sürpriz aktivitelerle eğlenceli vakit geçirecekler.

Küçük yaşta mutfak tutkusuna sahip şef adayları için, 23 Nisan’a özel olarak hazırlanan “Küçük Gurmeler” workshop’u, çocukları eğlenceli ve lezzet dolu bir dünyada yolculuğa çıkarıyor. Mutfakta vakit geçirmekten hoşlanan, meraklı küçük gurmeler, MSA’nın profesyonel şefleri tarafından verilen bu keyifli derslerde fesleğenli,  pesto soslu, siyah zeytin ve domatesli pizza, çikolata ve cevizli kurabiye ile çilekli milkshake tariflerini hazırlayacak ve hep birlikte yiyecekler.

Çocukların gününde tüm küçük şefleri usta şefler gibi ağırlayacak workshop’ta mutfağın temel hijyen kuralları, servis düzeni gibi gündelik hayatta işe yarayacak bilgiler de verilecek. 14 kişi ile sınırlı ‘Küçük Gurmeler’e Biletix aracılığı ile katılım sağlayabilirsiniz. Sınırlı kontenjandan dolayı acele etmekte fayda var.

23 Nisan’da küçük şefler büyük şeflerin yerini alıyor, mutfakta harikalar yaratıyor.

Suda mozerella, siyah zeytin ve domatesli pizza, fesleğenli pesto sos ile
Çikolatalı cevizli kurabiye
Çilekli milkshake
Sadece çocuklarla gerçekleştirilmektedir.

İstasyonlarda ikili gruplar halinde çalışılmaktadır.
23 Nisan Cumartesi 10.00 – 12.00/ 90 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI