Ana SayfaMagazinKristen Stewart: Herkes Gibi Değilim

Kristen Stewart: Herkes Gibi Değilim

ABD’li ünlü oyuncu Kristen Stewart, ABD’de yayınlanan Harper’s Bazaar dergisinin Eylül sayısına konuk oldu. Stewart, dergiye verdiği röportajda, özel hayatı hakkında ilk kez samimi açıklamalarda bulundu. Daha önce eşcinsel olduğunu açıklayan 27 yaşındaki aktris, eski sevgilileriyle ilgili soruya şu şekilde yanıt verdi:
 
“Birlikte olduğum her insanla derin bir aşk yaşadım. Rol yaptığımı mı düşündünüz? İki cinsten de hoşlanabileceğim gerçeğini her zaman benimsemiştim. Gerçekten, samimiyetimle, buna inandım ve hiçbir zaman kafası karışık ya da duygularıyla çelişen bir insan olduğumu düşünmedim. Sadece bu durumun eğlence malzemesi olmasını istemedim.”
 
Bununla birlikte, Stewart, yeniden bir erkek ile ilişki yaşaması ihtimaline ilişkin; “Evet, tabi ki… Fakat herkes gibi değilim. Bazı insanlar kızarmış peynirin tadına alıştığı için hayatlarının son gününe kadar bunu tercih ediyor. Ben her şeyi denemek istiyorum. Eğer ben daha önce kızarmış peyniri tatmış ve bundan hoşlanmışsam ‘Bu iyiydi! Sırada ne var?’ derim” açıklamasını yaptı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI