Ana SayfaDüğünKraliyet düğünü belgeselleri Discovery Channel`da

Kraliyet düğünü belgeselleri Discovery Channel`da

Discovery Channel, Prens William ve Kate Middleton’un merakla beklenen ve yaklaşmakta olan düğününü kutlamak amacıyla, düğünden bir hafta önce başlayacak şekilde hafta boyunca özel belgeseller yayınlayacak.

Düğün hazırlıkları ve hazırlıklar çerçevesindeki heyecan verici olayları konu alan bir dizi orijinal programı içeren ve Kraliyet Düğünü Haftası adlı bu özel hafta, 25-29 Nisan 2011 haftasında Discovery Channel’da yayınlanacak.

Her gün yeni bir programın gösterileceği hafta, 25 Nisan Pazartesi günü Royal Hoarding adlı ilginç belgesel ile başlayacak. Belgesel, kraliyet ailesiyle ilgili önemli etkinlikleri hatırlatacak anı objeleri toplamayı takıntı haline getirmiş fanatik koleksiyoncuları konu alacak. Dünya çapındaki koleksiyoncuların anı objeleriyle dolup taşan evlerinin kapılarını Discovery Channel izleyicilerine açacak olan Royal Hoarding, bir yandan da bu kraliyet takıntısını anlamaya çalışacak.
Discovery Channel ertesi gün ise William’ın evlenmesiyle birlikte dünyanın en seçkin bekarı durumuna gelecek olan ve Prenses Diana’nın “yaramaz olanı” diye tanımladığı Prens Harry’yi konu alan Wild About Harry adlı bir diğer ilginç belgeseli ekranlara getirecek. Program, çocukluğundan başlayarak, savaş kahramanlığına, hayırseverliğinden çapkın bir kraliyet mensubu oluşuna kadar, ender rastlanan fotoğraflar, film görüntüleri ve yakın çevresiyle yapılmış röportajlar eşliğinde Prens Harry’nin hayatını konu alacak.
27 Nisan Çarşamba günü ise daha da merak uyandıracak bir belgesel olan 30 Günde 30 Yıl ekranlara gelecek. Belgesel, Prens Charles ve Lady Diana Spencer’in düğününden oğullarının düğününe kadar geçen zamanın en önemli 30 gününü derinlemesine inceleyecek. Düğünlerden bebek doğumlarına, cenazelerden skandallara kadar Kraliyet Ailesi’nin hayatındaki bütün iniş çıkışları gözler önüne serecek olan 30 Günde 30 Yıl,İngiltere’nin en ünlü ailesini şimdiye kadar görmediğiniz bir açıdan gösterecek.
Düğünden bir gün önce ise, Discovery Channel izleyicileri William & Kate: Bir Kraliyet Nişanı’nda kraliyet çiftine yakından bir göz atma fırsatını yakalayacak. Belgesel, Prens William ve Kate’in birbirinden çok farklı olan yetiştirilme tarzlarından başlayıp, hayatlarındaki önemli olaylara değinerek evliliklerine kadar olan süreci aydınlatmanın yanı sıra, neden birbirlerine bu kadar yakıştıklarını ve halk tarafından neden böylesine sevildiklerini gözler önüne serecek.
Son olarak, 29 Nisan Cuma günü ise Discovery Channel düğünle ilgili tüm heyecanı izleyicilerle paylaşacak. En Büyük Gün adlı programda, düğünde ve hazırlığında önemli roller oynayan insanların altında oldukları baskı ve karşılarına çıkan zorluklar da dahil olmak üzere, hazırlık süreçlerinin perde arkasına göz atılacak.
Kraliyet Düğünü Haftası, şatafat ve ihtişamı, gerçek aşkı ve peri masallarındaki gibi düğünlerin varlığını çoşkuyla gözler önüne seriyor. Bu özel hafta kapsamındaki belgeseller 25-29 Nisan 2011 tarihleri arasında, sadece Discovery Channel’da gösterilecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI