Ana SayfaDekorasyonKoyu Duvarlar Sizi Korkutmasın

Koyu Duvarlar Sizi Korkutmasın

Fimlerde görüp beğendiğimiz evler, aslına bakarsanız uygulaması çok zor şeyler değil.. Önemli olan tek nokta, doğru detayları yakalayıp, uygulayabilmek! Şimdi size bu dekorasyon dergilerinden fırlamış gibi görünen (ki öyle) evlerdeki ortak noktaları söyleyelim. Tahmin etmesi zor değil: koyu renk duvarlar! 

Tabii burada tek hile koyu renk duvarlar değil; ama eve modern görünüm katan şeyler arasında en büyük yüzdeyi duvarlara verebiliriz! Sonrası renklerin ve dokuların uyumunu bilen, biraz zevkli olan herkesin üstesinden gelebileceği, basit ve aslına bakarsanız temel tercihler.. 

Koyu renk duvarları farklı farklı yorumlamak da mümkün.. Örneğin minimalizmden hoşlanıyorsanız; olabildiğince sade bir şekilde döşediğiniz eviniz bile oldukça şık görünecektir. Desen veya renk seven bir insansanız da koyu renk duvarlar canlı renkleri vurgulamak için aradığınız şey! 

Bu önerilerimizi yatak odası veya salon için kafanızda hayal ediyor olmalısınız.. Ama size bir fikir daha verelim.. Banyo ve mutfak da koyu renk duvarlar için güzel alternatifler olabiliir. Örneğin bembeyaz mutfak dolaplarınız, koyu renk bir duvarda çok daha şık görünecektir. 

Banyoya yapılan dekorasyonlar için henüz pek hazır olmasak da, aklınızda bulunsun; son trend güzel döşenmiş bir banyo! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI