Ana SayfaModaKom giymek bir ayrıcalık

Kom giymek bir ayrıcalık

Her sezon birbirinden estetik tasarımlarıyla kalitesini ve farklılığını ortaya koyan KOM, yeni sezona birbirinden şık gecelik ve pijama takımlarıyla merhaba diyor. Rahatlığıyla ev yaşamında sıkça tercih ettiğimiz pijama takımları, KOM koleksiyonunda farklı bir soluk kazanıyor. Alışılmışın dışındaki detayları ve fonksiyonelliğiyle dikkat çeken modelleri, üzerinizden hiç çıkarmak istemeyeceksiniz.  

KOM, eşofman rahatlığındaki takımlarıyla da sizlere özgür ve rahat giyimin keyfini yaşatacak. Kırmızı, mor, yeşil, pembe, turkuaz ve turuncu ön planda olmak üzere  birbirinden canlı birçok rengin hayat bulduğu KOM pijama ve gecelik takımları, çok renkli baskılarıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.  

Rengarenk fiyonklar, puantiyeler, ince nakışlar, dantel ve fırfırlarla detaylandırılan alt ve üst gruplar, hem kullanışlı hem de çok şık. KOM, koleksiyonundaki diğer modellerinde olduğu gibi gecelik ve pijama takımlarında da rahat çizgileriyle sizleri baştan çıkaracak. Koton ve pamuklu gibi vücuda uyum sağlayan yumuşak kumaşların kullanıldığı takımlarda her zamanki gibi kalite yine ön planda.

İç açıcı renkleri ve çarpıcı tasarımlarıyla hanımların aklını başından alacak KOM gecelik ve pijama takımları, KOM mağazaları dışında Boyner ve YKM mağazalarında şıklığa ve konfora önem veren bayanları bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI