Ana SayfaDekorasyonKoltuk Almadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken 7 Şey

Koltuk Almadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken 7 Şey

1. Beğendiğiniz Görünümü Bulun
Oturma odası dekorasyonunuzun en büyük parçası olan koltuğun stilini seçin. Eğer yaşam alanınız modernse sade çizgilerden ve ince çizgilerden şaşmayın. Eğer vintage bir görünüm yakalamak istiyorsanız İngiliz tiplerinin eğlenceli olacağını unutmayın.

2. Materyal Konusunda Gerçekçi Olun
Eğer bir kadife koltuk hayali kuruyorsunuz önce kendinize şunu sorun; bu benim yaşam şeklime uygun mu? Kolay aşınma riski olan ve toz toplayan kumaşları seçenekleriniz arasından eleyin.

3. Konforunuzun İhtiyaçlarını Tanımlayın
Eğer gelen gideniniz çoksa veya tek başınıza yaşıyor olsanız dahi rahatlığınıza fazlasıyla önem veriyorsanız oturma alanı geniş koltuklara yönelin. Sabah kahvesine düşkünseniz seçeceğiniz koltuğun kollarının geniş olması da sizi son derece rahat ettirecektir.

4. Renk Paletinizi Göz Önünde Bulundurun
Dekorasyonda renk paletlerinin genel kuralı bir birincil renk, bir ikincil renk ve bir vurgu rengi olarak belirlenmiştir. Eğer duvar renginiz birincil renkse koltuğunuz da ikincil renk olmalıdır. Yastıklar ve battaniyeler vurgu rengi olarak geçer. Koltuk seçerken rengin bu bütünlüğü bozmamasına özen gösterin.

5. Bütçenize Sadık Kalın
Koltuk almadan önce bütçenizi hesaplayın ve onun içinde kalmaya dikkat edin. Tabii stilinizden ve ihtiyaçlarınızdan taviz vermeden.

6. Deneyin
Birçok koltuk kağıt veya ekran üzerinde güzel görünse de üzerine oturduğunuz zaman sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Asla denemeden koltuk almayın.

7. Satın Almadan Önce Mutlaka Ölçün
Hayallerinizdeki koltuk oturma odanıza sığmıyorsa fazla zorlamayın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI