Ana SayfaAstrolojiKoç Burcundaki Yeni Ay Neler Hissettirecek?

Koç Burcundaki Yeni Ay Neler Hissettirecek?

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com

Koç Burcunda bugün saat 12.28’de 4 derecede bir Yeni Ay meydana geliyor.
 
Sabian sembolleri, 4 derece Koç için ‘münzevi bir şekilde, kuytuda, kendi köşesinde; iki sevgili yürüyüşe çıkmıştır’ der. Koç burcundaki güdü harekete geçmek ve bütünden ayrı bir parça olarak aslında kendi bireyselliğimizi bulmaktır -ki bu ‘bütün’ ve ‘ben’ diye ifade edildiğinde de aslında ikilik ortaya çıkar. Bu da dinamizmin en önemli parçasıdır aslında.
 
Bu sayede bireyselliğimizin yaratıcı ifadesini arayabiliriz. Başkaları bize kim olduğumuzu ya da kim olmadığımızı anlatan aynalara dönüşür hayatın içinde. Biricik olma arzumuz arttıkça, ya da buna inancımız güçlendikçe; sosyalleşmek de güçleşir ve beraberliklerde tansiyon ortaya çıkmaya başlar. Bu bizi sosyalleşme sorunlarına götürürken, artık bireysel eylemlerimiz de ya da ne kadar biricik olduğumuz da önemini yitirir. ” Ben aslında ‘diğerleri’ ile bir anlama sahip olabilirim.” dedirtir. Kibir, bencilleşme, başına buyruk bir liderlik; günün sonunda yalnızlığımızda; bize bunu idrak ettirir. 
 

Yalnız kalmanın, bir başına olmanın ve başkalarınca aslında destek almanın önemini iliklerimize kadar hissettiğimiz bir süreçteyiz. Bencil olmak, tek başına şahane olmak, aslında bizi hayatta tutan şey olmadığını sert bir şekilde anlıyoruz. Yeni Ay’da kiron dediğimiz yaralı şifacı var malum. Neydi, önce yara, ertesinde bulunan şifaydı bu göstergenin anlattığı bize. Yani yukarıda yazanları en açık, en gözümüze sokarcasına anlatıyor aslında zaman.
 
Çünkü zaten 2 senedir ciddi bir dönemden geçiyoruz. Satürn ve tutulmalar bize bireyselliğimizi bulmamız ve bunu başta kendimize, sonrada sakin ve terbiyeli bir biçimde çevremizdekilere sevgiyle ifade etmemiz için bir şeyler anlatıyor olmalı. Bir anda ‘ben önemliyim’ noktasına gelmedik aslında bugün. Hayat bizi yavaş yavaş bu algıya taşıdı.
 
Yeni ayın yöneticisi Mars Oğlak burcunda. Asil bir asker, güçlü bir komutan gibi süreci yönetiyor. Tez canlılığımızı nasıl yöneteceğimizi için gene destekleniyoruz. Pluton, Jüpiter ile beraberliğini sürdürüyor. Merhamete ihtiyaç duyan kırılganlıklarımızla yüzleşmemiz açısından ciddi bir etki alıyoruz. Hedeflerimize gitmek, projelerimizi hayata geçirmek için disipline çağırılıyoruz. Girişimlerimizde başarı yakalamak için aklımızı kullanmayı öğreniyoruz.
 
Hızlı bir şekilde harekete geçmek, aceleci bir tavırla kendimizi ortaya atmak; işe yaramayacak. Önce korumak istediğimiz, değer verdiğimiz her türlü durum, duygu, değer ne ise bunu idrak etmemiz önemli. Kısıtlandığımız konuların tanımını yaparken içimizde, zincirlerimizi kırıp beklenmedik bir aksiyona geçerek, gökkuşağının altına uzanabileceğimize inanabiliriz. Ancak mutlu olmak, keyif almak, yeni bir start vermek için düşüncesizce atılan adım; bizi fırtınalı ve beklenmedik bir ortam içinde kendi gölgemizle tartışır bir noktaya getirebilir ki bu bizi mutlu etmeyecektir.
 
Özetle bu yeni ayı, ihtiyaçları tespit etmek, fırsatı analiz etmek için kullanmak; aksiyona geçmek içinse o bireyselliği tekilliği faydalı bir şekilde nasıl hayata geçirebilirim bunu sormak gerekiyor. İletişimi başlatmak, yakın çevrelerle kontak kurmak, kısa yollar planlamak için kesinlikle doğru zaman değil… Yani bu isteği duyamayacak ya da bir şekilde engellediğimizi fark edeceğiz zaten. Kiron bize şifasını da getirecek evet. Ancak bu evde kalmamızın önemli olduğu, corona günlerimizde; mental olarak güçlü kalmak için; Koç burcunun o çocuksu neşesine kafa yormalıyız daha çok. 
 
Koçlar en çok ne ile yargılanıyor? Çok bencil, çok başına buyruk, çok beklenmedik, pat diye konuştu gene, bir anda öfkelendi, vs, vs, vs…
 
Bizim almamız, anlamamız gereken o zaman ne oluyor burada.
 
Ona bakalım;
 
‘Ben değerliyim, ben canımın kıymetini biliyorum. Ben hayatı ve yaşamayı seviyorum. Ne olursa olsun, pes etmeye ve yapılması gerekeni ya da söylenmesi gerekeni ne yapmaktan ne de söylemekten geri durmayacağım. Umudumu her daim canlı tutabiliyorum. Zorlanıyorum. Çünkü yalnız hissediyorum. Evet derinde bir yerde değilim… ama şuan bunu görmek biraz zormuş gibi geliyor. Belki de inanmaya ihtiyacım var…  Bir şekilde kendimi ruhsal ve zihinsel olarak kesin olarak yüksek tutacak bir aktif bir plana ihtiyacım var… ‘
 
 
Bunları söylediğinizde içinizde hissettiğiniz o kıpırtılar, kitleler kadar kalabalık hissettirecek o iç sesler; duyulsun bu yeni ayda!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI