Ana SayfaModaKNITSS'ten Stil Sahiplerine En Güzel Bayram Hediyesi

KNITSS’ten Stil Sahiplerine En Güzel Bayram Hediyesi

Evde geçirdiğimiz bu dönemde, bohem esintilerin izlerini taşıyan KNITSS İlkbahar/Yaz koleksiyonu, stilinize benzersiz dokunuşlar katarak bayram tarzınızı tamamlayacak. Knitss.com online site üzerinden yapılan tüm yeni sezon alışverişlerde sepetin yarısı hediye kampanyası ile özgün bir bayram tarzı sizi bekliyor.

 

KNITSS’in %100 İtalyan ipliklerle tasarlanan İlkbahar/Yaz 2020 Summer and the City koleksiyonu, birbirinden farklı renk ve desene sahip modern kombin önerileri sunan zengin bir seçkiye sahip. Hafifliğin simgesi incecik trikolar ilemodern yaşama şık stiller sunan KNITSS; şehrin sıcak günlerinde rahatlıkla giyilebilecek tiril tiril yazlık elbiseler, incecik triko üstler, ultra ince pantolonlarla şıklık ve konforu bir arada yaşatıyor. Renkli ve özgün dünyasıyla kendine has tasarım kodlarının altını çizen KNITSS, yumuşacık dokuları ve kendine özgün geometrik örgü desenleriyle tasarlanan triko etek ve şortlar, KNITSS triko üst, kimono, hırka ve ceketleriyle sizi göz alıcı bir şıklığa kavuşturuyor.

 

KNITSS koleksiyonunda floral desenler ve sürpriz renklerin mükemmel uyumu bayram şıklığını, yazın sıcak esintisini ve tatil huzurunu yansıtıyor. Viskon, pamuk, keten gibi kumaşlardan tasarlanan İlkbahar/Yaz 2020 Summer and the City koleksiyonu, sizlere rahat bir bayramı ve yazı müjdeliyor.

 

Her sezon kadınların güçlü yanlarını ortaya çıkaran koleksiyonlar sunan KNITSS tasarımları knitss.com’da sizleri bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI