Ana SayfaModaKNITSS Fashion Film Festival İstanbul’un Ana Sponsoru Oldu

KNITSS Fashion Film Festival İstanbul’un Ana Sponsoru Oldu

Trikoya yeni bir yorum getiren, etkileyici bir duruş sergileyen ve ilhamını sanat akımları ve mimariden  alan KNITSS, bu yıl sanat ve filmin buluştuğu Fashion Film Festival İstanbul’un ana sponsorluğunu üstlendi. 3-4 Kasım 2018 tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi‘nde dördüncü kez gerçekleşecek olan festival, bir kez daha moda ve film dünyalarını bir araya getiriyor. Dünyanın dört bir köşesinden hem büyük moda evlerinin, hem de bağımsız ve yenilikçi tasarımcıların filmlerinin seyirciyle buluştuğu bu festivalde film ve sanat üzerine söyleşi ve atölyeler de gerçekleştiriliyor.
 
KNITSS’in kurucusu ve kreatif direktörü Duygu Boz, “Knitss, ilhamını insanlık gelişiminde kilometre taşı olan sanat akımlarından alıyor. Çağdaş sanata özel olarak önem veren markamız kendisini zaten ‘contemporary knitwear’ olarak tanımlıyor. Günümüzde artık bir sanat dalı olarak kabul edilen sinemayı moda ile buluşturan ve uluslararası bir festival olarak öne çıkan Fashion Film Festival Istanbul, gerek sahiplendiği değerlerle, gerekse içeriği ve hitap ettiği kitleyle markamızla mükemmel bir şekilde örtüşüyor. Bu festivali sahiplenerek sanata verdiğimiz önemi ve markamızla bütünleşen yansımasını vurguladığımızı düşünüyorum.” sözleriyle bu işbirliğinden duyduğu heyecanı dile getirdi.
 
Ayrıca, Fashion Film Festival Istanbul bu yılki edisyonunda moda filmleri yarışması yaparak 7 farklı kategoride başarılı isim ve projeleri ödüllendiriyor. Moda editörleri, fotoğrafçılar, oyuncular, tasarımcılar ve festival direktörleri gibi farklı disiplinlerden ünlü isimlerin bulunduğu jüri üyeleri arasında  KNITSS kurucu ve kreatif direktörü Duygu Boz da yer alıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI