Ana SayfaDüğünKız İstemede Ne Giyilir?

Kız İstemede Ne Giyilir?

Evlilik teklifi aldınız ve sıra kız isteme törenine geldi. Ne giyeceğiniz sizi düşündürmeye başladı. Öncelikle size bu özel gün için birkaç stil önerimiz olacak.

Çok heyecanlı olacağınız ve bolca hareket edeceğiniz bu gecede ayakkabı tercihiniz çok önemli, eğer yüksek topukla kendinizi rahat hissetmiyorsanız, daha alçak bir topuklu tercih edin. Evde olacak bu törende rahat yürümek için çok ince olmayan topuklar tercih etmek de işinizi kolaylaştıracaktır.

Elbise seçimine gelince; elbette kendi stilinizden çok fazla ödün vermeye gerek yok. Ancak çok kısa olmayan bir elbise, kış aylarıysa yarım kollu veya uzun kollu bir elbise daha iyi bir tercih olabilir. Zarif görünmenin en çok dikkat edeceğiniz detay olduğu düşünüldüğü zaman ise kendinizi dantel ve incinin yumuşak kollarına bırakmanız da kaçınılmaz. Renk seçimi konusunda da size en çok yakıştığını düşündüğünüz rengi tercih edin. Kendinizi içinde mutlu hissetmediğiniz bir renkle, hoş görünmeniz mümkün olmayacaktır. Çok fazla takı takmamaya özen gösterin, tek taşınız ve zarif bir küpe tercihi yeterli olacaktır. Bol bol gülümseyin, bu gecenin yıldızı sizsiniz…

Sizin için hazırladığımız farklı kombinlere göz atıp ilham almak için ise hemen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI