Ana SayfaSağlıkKilo Vermeye Çalışıyor Ve Başaramıyorsanız Mutlaka Okuyun

Kilo Vermeye Çalışıyor Ve Başaramıyorsanız Mutlaka Okuyun

İster ergenlik, ister ayrılık, ister doğum kiloları olsun, kilo vermek almak kadar -ne yazık ki- kolay değil. Vereceğiniz kaç kilo olursa olsun, hedeflediğiniz rakama ulaşma yolunda zorluk yaşıyorsanız önerilerimize kulak verin.

Çok Uzun Sürüyor

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve hedeflediğiniz kiloyu dengede tutmak için zamana ihtiyacınız olduğu konusunda kendinizi ikna edin.

Açım

Kilo vermenin basit bir matematiği var; aldığınız kaloriler verdiğiniz kalorileri geçmemeli. Eğer yüksek kalorili bir yemek seçiyor ve ondan sadece birkaç ısırık alıyorsanız, aç kalmanız ve tatmin olmamanız son derece normal. Onun yerine daha akıllıca yiyin; sebze, lifli besinler, tahıl ve meyve gibi düşük kalorili ve tok tutan besinlere yönelin.

Favori Yiyeceklerimi Özledim

Patates kızartması, pizza, burger, çikolata, pasta, dondurma – her an yiyemediğiniz yiyecekleri düşünmek zor olmalı. Sadeleşin ve basit düşünün: diyet bir işe yaramaz. Çok katı bir diyet programı uygulamaktansa, favori yiyeceklerinizin sağlıklı pişirme teknikleri ile hazırlanan versiyonlarını deneyin.

Egzersiz Yapmayı Sevmiyorum

Eğer sevmiyorsanız, sevdiğiniz bir şey bulabilirsiniz. Belki koşu bandı size göre değildir; bisiklete binmeyi deneyin. Kardiyo yapmaktan sıkılıyorsunuzdur; Zumba derslerine katılın.

Her Şeyi Denedim ama Hiçbiri İşe Yaramadı

Eğer doğru şekilde besleniyor ve egzersiz yapıyorsanız, ve tartıda hala bir değişiklik yoksa sizi vazgeçmeye iten hayal kırıklığı anlaşılabilir bir durum. Ancak kilo veremememizin birçok kişisel sebebi olabilir. O yüzden bir uzmandan destek almayı ihmal etmeyin.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI