Ana SayfaSağlıkKilo Verememenizin 1 Numaralı Nedeni

Kilo Verememenizin 1 Numaralı Nedeni

Egzersiz yapıyor, doğru besleniyor ve bunlara rağmen istediğiniz sonuca ulaşamıyor musunuz? Bundan daha can sıkıcı bir şey düşünemiyoruz. CrossFit sporcusu Christmas Abbott, The Badass Body Diet kitabında tam da bundan bahsediyor.

“İnsanların kilo vermeye çalışırken yaptığı en büyük hata, kendilerini çok fazla kısıtlamaları,” diyor Christmas. Bunu söylerken de sadece yapılan besin seçimlerini kast etmiyor, yedikleri miktara da gönderme yapıyor. Eğer yeteri kadar beslenmezseniz, bu açlığa dönüşür ve vücut aldığınız tüm besinleri yağa dönüştürür diye ekliyor. Eğer beslenme programınızdaki tüm besinlerden nefret ediyorsanız,“ o programa sadık kalmayın, yaşam şeklinizi değiştirmeye çalışın,” diye uyarıyor Christmas.

Yapacağınız en iyi şey denemek ve sizi tok tutan en ideal beslenme porsiyonlarını bulmak. Sadece lahana yiyerek yaşayamazsınız, onun yerine -sağlıksız olsalar dahi- sevdiğiniz besinleri sağlıklı bir şekilde tüketmeyi deneyin ve porsiyonlarınızı abartmayın. Canınız tatlı çekiyorsa ağzınıza bir parça çikolata atmaktan çekinmeyin. Bu şekilde beslenmek zaman için sizi hedefinize ulaştıracaktır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI