Ana SayfaGüzellikKiehl`s Akmerkez 15 Temmuz`da açılıyor

Kiehl`s Akmerkez 15 Temmuz`da açılıyor

New York‘un ve tüm dünyanın 1 numaralı cilt bakım makası Kiehl’s 15 Temmuz itibariyle Türkiye’de Akmerkez AVM’nin içinde olacak… Ünlülerin müdavimi olduğu cilt bakım markasının doğuşu 1851’e dayanıyor. Kiehl’s’i bu kadar özel kılan daha önce doğal içeriklerden elde edilen tedavi edici tonikler ve tıbbi merhemler satan bir eczane olması..

Peki ya Kiehl Eczanesi nasıl 1 numaralı cilt bakım markasına dönüştü?

Kiehl Eczanesi 19. Yüzyıl eczanesi olarak New Yorklu’lara doğal içeriklerden elde edilen tedavi edici tonikler ve tıbbi merhemler satarak başladı. John Kiehl tarafından açılan eczane daha sonra yanına çırak olarak giren Irving Morse tarafından yürütüldü. Morse Eczanenin verdiği servisi geliştirdi. İlaçların ve melhemlerin yanı sıra çay, bitki özleri, ispirto, bal ve ilk Kiehl markalı ürünleri satmaya başladı.
2. Dünya Savaşı’nda, Meksika’da bulunduğunda, Amerika’nın ilk florür tedavisini keşfetti. Penisilin yapımına yardımcı oldu ve kimyasal içerikli tüberküloz tedavilerinin geliştirilmesine öncülük etti. Bunlara ek olarak, radyasyon yanıkları için devlete özel aloe veralı krem üretti. Yıllar boyunca Morse kendine özel ve benzersiz stiliyle Kiehl’sin her zaman toplumun ilgisini çekmesini sağladı. Aaron Morse, Kiehls’deki herkesin takip edebileceği bir örnek oldu. Aaron’un kızı olan Jami tüm yaşamı boyunca Kiehls’in içinde oldu. İlk bebekleri Nicoletta’nın doğumunun ardından 1991’de bebek ve çocuklar için geliştirilen ürün serisi ile bir diğer boşluğu dolduruldu.  Nicoletta ödüllü at binicisi olduğundan dolayı, Kiehls’i atlar ve midillilerin bakımı için “show-quality” serisini üretti. Jami ve Klaus, güzellik endüstrisinde kendisini kanıtlamış, uzun zamandır bilinen ve Kiehl’s’in hedefine ulaşmasına yardım edebilecek bir liderle güçlerini birleştirmeye karar verdi. Bunun sonucunda, 2000’de Kiehl’s L’Oreal’le güçlerini birleştirdi ve 2010 yılında en iyi cilt bakım markalarından biri haline geldi.

Kiehl’s Homeopathy yöntemini kullanıyor

Homeopathy nedir?

Homeopathy eski Yunan zamanına dayanıyor. Hastaya vücudunun doğal güçlerini uyararak sağlığına kavuşmasına yardım eder. Özellikle hastalığı tedavi etmekten ziyade  hastayı tedavi etmeye konsantre olur. Yıllardır homeopathic ilaçlar güvenilir ve efektiv tedavide kullanılıyor. Homeopathi doğal ve güvenli tıp sistemi olup, vücudunuzun iyileşmesine yardımcı olarak hayatı daha kolay hale getirir.Ağrıyı, sertliği ve inflamasyonu azaltır. Homeopathi, 200 yılı aşkın süredir, dünya çapında kullanılan ve tanınmış bir tıp sistemidir. Homeopathic çareler güvenlidir ve bütün aileniz tarafından küçük çocuklar da dahil olmak üzere uygulanabilir. İngiltere Kraliyet Ailesinin bir çok elemanı arasında kabul görmüş ve tüm homeopathic ilaçlar uluslararası sağlık servisinde kullanılmaktadır. Homeopathic ilaçlar tablet ya da krem formunda bitkilerden elde edilir. Yan etkisi olmayan Homeopathy‘in hiç bir zararı da yok!

Ünlüler hangi Kiehl’s ürünlerini kullanıyor?

Kim Kardashian  – Kiehl’s Anti-Oksidan cilt koruyucu

Scarlett Johansson – Kiehl’s Greyfurt Banyo ve Duş Sıvı Vücut Temizleyici

Brad Pitt – Kiehl’s Aloe Vera Biodegradable Sıvı Vücut Temizleyici

Keri Russell – Kiehl’s and Kiehl’s Deluxe Hand & Body Lotion

Nicole Kıdman – Kiehl’s Ultra Yüz Temizleyici

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI