Ana SayfaAnne ve ÇocukKidzOne’dan Hugo Boss Çalışanlarına Özel İndirim Fırsatı!

KidzOne’dan Hugo Boss Çalışanlarına Özel İndirim Fırsatı!

KidzOne 0- 10 yaş arası çocukların zihinsel, fiziksel ve sosyal gelişimlerini destekleyen Türkiye’nin ilk gelişim takipli aktivite merkezidir. 2019’un Eylül ayında kurulan markanın amacı, çocukların gelişimini desteklerken aynı zamanda onları eğlendirmek ve onlara günümüz şartlarında serbest bir oyun alanı sağlamaktır. Sunduğu aktiviteler ile çocukların ince-kaba motor becerilerini, denge ve koordinasyon yetkinliklerini geliştirir ve çocukların sosyalleşerek özgüvenli bireyler olmalarını sağlar.

Alanında uzman akademisyenler tarafından hazırlanan program ve atölye etkinlikleri ile çocukların eğlenirken öğrenmesini, öğrenirken de gelişmesini sağlayarak özgüvenli, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmeyi hedefler. Bir aktivite merkezinden daha fazlasını vaad eden Kidz’One bünyesinde görev alan spor, sanat, müzik ve ingilizce eğitmenleri, çocukların aylık ‘’Gelişim Takip Raporunu’’ değerlendirirken; 3 aylık gözlem sonucunda ise ‘’ Psikolojik Oyun Takip Raporu’’ uzman psikolog tarafından hazırlanarak ebeveynlere sunulur.

Hugo Boss ile 1 yıl sürecek marka iş birliği gerçekleştirildi.

Günden güne büyüyen ve merkez sayısını arttıran KidzOne, moda ve tekstil devi Hugo Boss ile bir işbirliğine imza attı. Ocak 2021 tarihine kadar Hugo Boss çalışanlarına KidzOne merkezlerinde tüm programlarda geçerli %15 indirim fırsatı sundu.

KidzOne Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ece Demir ‘’ İlerleyen dönemlerde farklı markalarla da işbirliği gerçekleştireceklerini’’ açıkladı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI