Ana SayfaYaşamKeşif: Manivela Coffee Truck

Keşif: Manivela Coffee Truck

Maslak`ta bir süredir gözümüze çarpan bir minibüs var. Siyah, karavana benzer bir minibüs.. Sürekli, bir gün gelelim dediğimiz ama o günün bir türlü gelmediği süreç, neyseki 2 hafta önce son buldu. Henüz kimlerin açtığını, nasıl bir işletme olduğunu bilmiyoruz ama `genç işi` olduğu belli. – Sonradan öğreniyoruz ki Manivela`yı 3 genç insan açmış. Bunlardan ikisi kardeş: Nevcihan ve Ecehan Karaağaç, diğeri ise çok sevdikleri dostları Uğur İyigün. – 

Yaklaştıkça detaylar daha da güzelleşti. Sarı ve siyahın tercih edildiği minibüste, en çok sevdiğimiz ikinci şey ise -ilki kahve- Marshall hoparlör oldu. Görünümden tam not alan Manivela, neyseki kahveleri ile de bizi kazanmayı başardı. Artık -bunca kahve deneyiminden sonra- çekirdek ayırt edebilme yetisi kazandığımız için, güzel bir kahve içtiğimizin farkına varabildik ve `coffee break`lerimizde tembellik yapmayıp Manivela`ya daha sık uğramaya karar verdik.

Biraz daha bilgi vermek gerekirse; bu minibüs hafta içleri Maslak`ta sabit, hafta sonları ise o festival senin bu festival benim geziyor! Biz en son kendileri ile İstanbul Coffee Festivali`nde karşılaştık. Umarız siz de karşılaşıp, nefis kahvelerinden içme şansı bulursunuz!

Adres: Dereboyu 2 Caddesi Maslak/İstanbul

Telefon: 0538 312 88 87 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI