Ana SayfaModaKENZO x H&M Koleksiyonundan İlk Görüntüler

KENZO x H&M Koleksiyonundan İlk Görüntüler

H&M merakla beklenen KENZO x H&M iş birliğinden ilk görüntüleri basınla paylaştı. Her bir parça, koleksiyonun ruhunu yansıtan desenler, renkler ve bireysellikle bezeli. Lookbook görselleri, her biri KENZO x H&M’in elçileri olacak olan sıra dışı, yaratıcı genç sanatçılar üzerinde çekildi. Koleksiyon 3 Kasım’dan itibaren seçili 250 H&M mağazasında satışa sunulacak.
 

ISAMAYA FFRENCH
(makyaj sanatçısı, Londra’da yaşıyor ve Londra merkezli Theo Adams Company’nin ortaklarından biri.)

 

Pembe suni miflon şeritlerle süslü oversize deri ceketi, kaplan desenli boğazlı üstü ve yüksek bel taytı giyiyor. ​
 
OKO EBOMBO
(müzisyen ve performans sanatçısı, Pariste yaşıyor, 19 isimli müzik grubunun solisti.)

Desenli çıkarılabilir yakaya sahip parka, blok renklerde kaplan desenli denim, japon kültürüne atıfta bulunan ‘tabi’ çoraplar ve parmak arası terlikleri giyiyor. Oko aynı zamanda kaplan desenli şapka ve fularını, kaplan desenli çarpraz askı çantayı ve desenli örgü fuları takıyor.

 

AMY SALL (öğrenci ve aktivist. New York’ta yaşıyor ve SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics isimli düşünce kuruluşunun kurucusu.)JULIANA HUXTABLE (sanatçı, şair ve DJ, 28 yaşında, New York’ta yaşıyor)

Her ikisi de kaplan desenli boğazlı üstleri, takımı tamamlayan yüksek bel taytları, pembe logoyu taşıyan siyah deri eldivenleri ve jakar dikilmiş kaplan desenli botları giyiyorlar.

#KENZOXHM

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI