Ana SayfaGüzellikKenzo Takada Avon'a Özel Parfüm Tasarladı

Kenzo Takada Avon’a Özel Parfüm Tasarladı

Avon ve dünyanın moda efsanelerinden Kenzo Takada, yeni bir parfüm serisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Kenzo Takada tarafından tasarlanan “Avon Life”, yaratıcısının “Hayatı Güzel Yaşayın” felsefesini yansıtıyor. Parfümün başrol oyuncusu menekşe ise, Kenzo Takada’nın tasarımlarının ve kişiliğinin merkezinde yer alan sarsılmaz pozitif ruhu yakalama konusunda çok başarılı. 

Kenzo Takada: “Tüm kadınlar için yeni bir koleksiyon yapmak istedim”

Dünyanın en önde gelen tasarımcılardan Kenzo Takada, 1970 yılında Paris’te kurduğu kendi adını taşıyan lüks modaevi ile Paris’in ilk Japon lüks markası oldu. Doğu ve batının en iyi unsurlarını birleştiren yenilikçi tasarımlarıyla tanınan Kenzo Takada, Avon iş birliğine ilişkin şu görüşleri paylaştı: 

“Avon’la birlikte çalışarak, dünyadaki tüm kadınların erişebileceği yeni bir koleksiyon oluşturmak istedim. Benim en büyük eğlencem, ilham verici yaratıcılığı güzel bir gerçekliğe dönüştürmektir. Avon ekibi ile iş birliğimiz, bunu hayata geçirmeme yardımcı oldu. Muhteşem parfüm tasarımcılarından oluşan bir ekiple çalışarak, ortak tutkumuz olan hayatı güzel yaşama yaklaşımını yansıtacak bir parfüm serisi oluşturduk. Doğal yaşamın pırıltısı ile dolup taşan bu parfümler güzelliğin ve olumlu yaklaşımın taşıyıcısı.”

“Avon Life EDP Kadın” ve “Avon Life EDT Erkek” parfümleri, 16 Eylül itibariyle Avon kataloglarında yerini alacak. Kenzo Takada’nın özel tasarım parfümleri 69,90 TL 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI