Ana SayfaModaKenzo Pop Up Butiği ile Harvey Nichols`ta

Kenzo Pop Up Butiği ile Harvey Nichols`ta

Kenzo tasarım ekibi tarafından özel olarak tasarlanan pop up butik yeni koleksiyonu yeni sezon renklerinde bir alanda markanın tutkunları ile buluşturuyor. Aynı kapsamda gerçekleştirilen vitrin ise 3 boyutlu dekor üniteleri ile Kenzo’nun fütüristik dünyasını yansıtıyor. Butikte Kenzo’nun 2015 Sonbahar Kış, kadın ve erkek koleksiyonlarının en gözde parçaları modaseverlerin beğenisine sunuluyor. 

Uzayın sınırlarını zorlayan Kenzo Sonbahar Kış 2015 Kadın Koleksiyonu çarpıcı enerjisi ve olağan üstü tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Sürreal figürler, grafik desenleri ve şekillerin ön planda olduğu koleksiyon, canlı ve enerjik renkleri ile göz kamaştırıyor. Orman yeşili ve güneş sarısı baskıların ağırlıkta olduğu koleksiyonun en dikkat çeken parçaları; renkli deri sırt çantaları, kürk detaylı paltolar ve platform topuklu botlar.

Kenzo 2015 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu, kontrast renkleri, fit kalıpları, desenli gömlekleri ve sıra dışı tasarımlarıyla farklı ve şık görünmek isteyen erkekler için farklı alternatifler sunuyor. Koleksiyondaki şekil ve desenler Kenzo erkeklerinin enerjisini yükseltirken, yeşil, gri ve şarap renkleri mükemmel bir ahenk oluşturuyor. Su geçirmez yeşil parkalar, oversize ceketler, vücudu saran kazaklar sezonun gözde parçaları arasında yer alıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI