Ana SayfaGüzellikKenevir tohumlu saç ürünleri

Kenevir tohumlu saç ürünleri

Kenevir Tohumu Yağı temel yağ asitlerinin evrendeki en zengin kaynağı olan bitki ve Alterna Enzimterapi Kompleksi`ne mükemmel bir tamamlayıcı. Zengin temel yağ asitleri gerçekten saçın hayati nem dengesini yeniliyor. Isıyla şekillendirme,  çevresel faktörler ve kimyasal işlemlerin zararlarına karşı korumaya ve yapısal bütünlüğü yeniden elde etmeye yardımcı oluyor. 

Tüm bunların yanında saçın yapısal bütünlüğünü geliştirdiğini, Hemp`in yüksek protein ve mineral  içeriği saçın elastikiyetinin, hacminin, parlaklığının ve kullanışlılığının artışına yardımcı olduğunu da unutmamak gerek. Alterna’nın Hemp serisindeki ürünler saçın sağlığını, genç görünümünü ve güçlülüğünü muhafaza etmek için besinlerin ve gerekli enzimlerin en zengin kaynaklarını sağlıyor,onları kullanışlı bir hale dönüştürüyor, en optimal durumu garanti ediyor. 

Seride Hemp Hydrate  Shampoo / Nem Veren Şampuan, Hemp Straight Shampoo / Düzleştirici Şampuan, Hemp Straight Conditioner / Düzleştirici  Saç Bakım Kremi, Hemp Weekly Treatment / Haftalık Yoğun Bakım ve Hemp Shine Conditioner / Parlaklık Veren Saç Bakım Kremi bulunuyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI