Ana SayfaSağlıkKendinize “Sihirli Arınma” Anları Hediye Edin!

Kendinize “Sihirli Arınma” Anları Hediye Edin!

TheLifeCo’nun Bodrum, Antalya ya da Phuket’ta Detox merkezi olarak da anılan kapılarından adımınızı attığınız anda yenilenme yolculuğuna da başlıyorsunuz. Toksinlere tümden veda etmek başta imkansızmış gibi görünse de doğanın kucaklayıcılığı ile dolu konforlu odaları, sizi tümden yenilemeye hazır uzman ekipleri ve etkili uygulamaları ile kişiye özel sihirli arınma anları vadediyor.
 
Hem bedeninizi hem ruhunuzu gençleştirmek için
Güne onlarca programı sığdıran ama yormayan arınma programlarından uygun kampanyalarla faydalanabilir, yanı sıra kendiniz ve sevdikleriniz için belki de en müthiş yeni yıl hediyesini verebilirsiniz.
 
Sabah kapınızı çalıp, elinde organik içeceğiyle bekleyen uzmanı bir an önce görebilir,
Lezzetli, besleyici raw vegan yemekleri tadabilir, doğal ve etkili terapilerle bağışıklık siteminizi kısa sürede güçlendirebilirsiniz. Bedensel sağlığınız iyileşirken yoga, meditasyon, doğa yürüyüşleri ile ruhunuzu da gençleştireceksiniz.
 
En çok kendimizle ilgili umuda/motivasyona ihtiyacımız olan bu zamanlarda hedeflerinizi planlayacak, yeni gelen yıla güçlü bir şekilde hazırlanacak, ‘kaliteli bir yaşam’ için uzmanlarla birlikte yol haritaları oluşturacaksınız. Yanı sıra anti-aging etkili doğal terapileriyle sağlığa değer katan bir tatil geçirmiş, gözle görülür şekilde ışıldamış, kilo kaybı yaşamış, uyku kalitenizde artış olmuş bir şekilde hayata geri döneceksiniz.
 
Kutu kutu sağlıklı yaşamın en güvenilir adresi
 
TheLifeCo, Türkiye’de sürdürülebilir bir sağlıklı yaşam için detoks, wellbeing, well-aging ve hastalıklardan korunma gibi alanlarda destekleyici hizmet veren ilk organizasyondur. Bodrum, Antalya ve Tayland (Phuket) olmak üzere üç sağlıklı yaşam merkezinde hizmet veriyor.
 
16 yıllık deneyimiyle bugüne kadar 35 binden fazla misafire hizmet veren TheLifeCo Wellbeing, dünyadan pek çok ünlünün de bedensel ve zihinsel olarak arınma, yenilenme ve gençleşme adresi olarak öne çıkıyor. Sundukları programlarla estetik müdahaleler olmaksızın doğal yollarla gençleşme olanağı tanıyorlar.
 
Sağlıklı bir şekilde zayıflama sağlayan sağlıklı beslenme programları, anti-aging protokolü, ozon ve c vitamini gibi yaşlanma karşıtı terapilerle fit ve daha genç bir görünüme kalıcı olarak ulaşılmasını amaçlanıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI