Ana SayfaModaKendin Olmak İçin Sen Ol, Bu Sensin

Kendin Olmak İçin Sen Ol, Bu Sensin

PUMA, geçtiğimiz yıl başlattığı ‘BU SENSİN’ ateşini canlı tutmaya ve dünyanın her yerindeki tüm kadınlara özgüven aşılamaya devam ediyor.

PUMA, bu yılın sokak modasına damgasını vuracak koleksiyonlarında Neslihan Atagül Doğulu ile yaptığı işbirliği ile anından çok söz ettirdi. Sportif ve feminen şıklığı bir araya getiren koleksiyon kadınların gücünü ve farklılığını destekleyen “BU SENSİN” sloganını daha yüksek sesle söylemeye devam ediyor. ‘Kendin olmak için sen ol. #BuSensin’ mesajına sadık kalan yeni kampanya fotoğraflarında, Neslihan Atagül Doğulu en doğal, en samimi haliyle görüntüleniyor.

‘Sen’i keşfetmek için özel bir yolculuğa çıkmana gerek yok. Özel bir çaba harcamana gerek yok. Hissettiğin gibi olman yeterli.’ diyor Neslihan. Bu duruş, aslında onun stil hikâyesini de özetliyor: ‘Kişisel stilimde de bu felsefeyi koruyorum. Hissettiğim gibi giyiniyorum. PUMA’nın yeni spor giyim koleksiyonu da bunun için ideal.’

PUMA’nın ‘BU SENSİN’ kampanyasında, ünlü yıldız Neslihan Atagül Doğulu’nun yanı sıra uluslararası model, aktivist ve oyuncu Cara Delevingne de yer alıyor. Delevingne, BU SENSİN mottosunu “Tüm olay kendini bulmaktan geçiyor. Başkalarından ilham almak tabii ki iyidir, ama asıl önemli olan, seni gerçekten mutlu eden şeyi bulmak ve kalabalığı takip etmemek.” 

Sezona damgasını vuran PUMA Suede Heart ayakkabıları’nın yanı sıra, PUMA Mağazaları’na gitmeden önce, sizin için hazırladığımız kombin önerilerine bir göz atın deriz.

Ürünleri tüm PUMA mağazaları ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz!

Size en yakın PUMA Mağazaları için tıklayın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI