Ana SayfaYaşamKayra ile High End Dinner Menü

Kayra ile High End Dinner Menü

5. Kayra Restoran Haftası ile mükemmel bir organizasyona daha imza atan Dude Table ile MSA`da gerçekleştirdiğimiz `high end dinner` temalı workshop`ta sizlere çok lezzetli ve iddialı bir akşam yemeği menüsü hazırladık. Uluslararası diplomalı profesyonel mutfak eğitimlerin yanı sıra her ay mutfakseverlere özel çeşitli mutfak workshopları düzenleyen MSA’nın ev sahipliğinde, profesyonel şeflere eğitmenlik yapan şeflerden öğrendiğimiz yemekler şık bir akşam yemeği daveti için birebir.

`High End Dinner` Menü

– Parmesan peynir kaplı deniz tarağı, trüf yağlı karnabahar püresi ve köz biber sos ile

– Enginar ve limoncello risotto, karabiber ve çilek marineli karides ile

– Zencefil ve köri marineli fırında somon,kapari ve limon sos ile

– Fesleğen ve beyaz çikolatalı creme brulee

Normalde akla gelmeyecek farklı tatları mükemmel bir şekilde bir araya getiren MSA şefleri öğrettikleri yemekler ile bizlere tam anlamıyla bir yemek ziyafeti yaşattılar. Sizin de evlerinizde kolayca yapabileceğiniz bu özel menüyü sizin için pişirdik ve yedik. (Tariflerin isimlerinden asla gözünüz korkmasın yapmaları aslında çok daha basit)  

Siz de misafirlerinize tek kelimeyle eşsiz ve şık bir akşam yemeği sunmak istiyorsanız hemen fotogaleriye tıklayın ve bu lezzetler nasıl yapılır MSA şeflerinden adım adım öğrenin!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI