Ana SayfaYaşamKaygan Zemin ENKA`da

Kaygan Zemin ENKA`da

Uğur Uludağ’ın kaleme alıp yönettiği, kostümlerini Doğa Rutkay’ın, dekorlarını Murat Saner’in hazırladığı kahkaha bombası “Kaygan Zemin”de; sevilen oyuncular Hakan Bilgin, Doğa Rutkay, Yağmur Kaşifoğlu, Yosi Mizrahi, Funda Pelin Kurt, Barış Ataş, Serhan Çatalay, Doğukan Cantimur ve Uğur Uludağ rol alıyor.

Sergilendiği üç sezon boyunca kapalı gişe oynayan iddialı komedi oyunu “Kaygan Zemin”; 3. Türden Yakın İlişkiler, Tanrım Beni Baştan Yarat ve 27 Numara gibi oyunlarla komediye yeni bir boyut getiren Espri Standartları Enstitüsü Kurumu’nun, performanslarıyla büyük beğeni toplayan oyuncuları tarafından sahneleniyor. İzleyicinin, sevgiyi bir an olsun paylaşma gafletinde bulunduğu karşı cinsle ilişkilerini sorgulamasına sebep olan oyun, çarpıcı diyalogları ve güçlü esprileriyle sanat ve medya dünyasından çok olumlu eleştiriler alıyor.

Kadın-erkek ilişkilerine esprili bir dille yaklaşan “Kaygan Zemin” adlı oyun; 14 Temmuz 2010, Çarşamba akşamı saat 21:15’te ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda tiyatro severleri kahkahaya boğacak.

Yaz etkinlikleri ile birlikte bir değişikliğe imza atarak numaralı koltuk bilet satışına geçen ENKA Kültür Sanat’ın 22. ENKA Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri’ne ait biletler Biletix’ten temin edilebilir.

Başlama saati 21:15 olan tüm etkinliklere, isteyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 20:00’de Taksim-AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.
 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI