Ana SayfaModaKate Middleton stilinde Kraliçe`den ilham alıyor

Kate Middleton stilinde Kraliçe`den ilham alıyor

Kate Middleton ve Prens William oğulları Prens George`la birlikte yaklaşoık 20 gün süren bir Kraliyet Turu yapıyor. Kate`in bu gezide giydiği tüm kıyafetler ise son günlerin en fazla konuşulankonularından. Cambridge Düşesi`nin oldukça beğenilen Kraliyet Turu stilinde ilham kaynağıysa Kraliçe II. Elizabeth. 

Tahtın üçüncü sıradaki varisi Prens George`u dünyaya getiren Kate, artık stili konusunda çok daha titiz. Zira Düşes`in geçtiğimiz aylarda özellikle kısa etek boyu ve bijuteri takıları konusunda Kraliçe`den uyarı aldığı konuşuluyordu.

Kate bu uyarıyı dikkate almış gibi görünüyor. Özenle seçilmiş bir dolapla Kraliyet Turu`na çıkan Kate, her kıyafetini de zarif takılarıyla tamamlıyor. 

İngiliz Daily Mail gazetesi; Düşes`in kıyafetleri konusunda Kraliçe`den ilham aldığını vekendisine daha ağır bir hava benimsediğini belirtip, "Cambridge Düşesi Catherine, geleceğin kraliçesi. O yüzden daha sade ve daha ağır kombinler seçmeye başladı. Bunu için de Kraliçe`yi örnek alıyor" yorumunu yaptı.

Siz Kate Middleton`ın stili hakkında ne düşünüyorsunuz? Buraya tıklayarak Kate`in Kraliyet Turu boyunca giydiği kıyafetlere yakından bakabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI