Ana SayfaModaKate Middleton Diana`dan ilham aldı

Kate Middleton Diana`dan ilham aldı

Kraliyet bebeği çılgınlığı bütün hızıyla devam ediyor. Dün akşam saatlerinde doğum yaptığı hastaneden ayrılan Kate, oğlunu dışarda merakla bekleyen İngiliz halkına ve bütün dünyaya tanıttı. Yeni doğum yaptığı için bitkin görünen Cambridge düşesi, buna rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemişti.

Sabah saatlerinde Lindo kanadına gelen kuaförüne saçlarını her zaman kullandığı gibi dalgalı fön yaptıran Middleton`ın tercih ettiği mavi puantiyeli elbise İngiliz halkını duygulandırdı. Kate`i bu elbiseyle gören halk yıllar öncesine dönerek elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Lady Diana`yı hatırladı.

Bundan tam 31 yıl önce 1982 yılının Haziran ayında eşi William`la Prens Charles`la birlikte oğulları William`ı yine yanı hastane çıkışında dünyaya tanıtırken yeşil puantiyeli elbise giyen Diana, sevenlerini çok mutlu etmişti.

Yeni anne Kate`in bu tasarımı bilerek mi tercih ettiği henüz netlik kazanmasa da  zaten çok sevilen Cambridge Düşesi, bu hareketiyle bir kez daha halkının gönlünü kazandı. Jenny Peckham tarafından Middleton için özel hazırlanan bu puantiyeli elbise hakkında konuşan markanın sözcüsü Blaire McColl, elbisenin tek olduğunu ve satışa çıkartmayı düşünmediklerini özellikle belirtti. Bütün dünyanın merakla beklediği o anları ve Middleton`ın tercihini yakından tıklayarak fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI