Ana SayfaYaşamKate Middleton & Sofia Hellqvist benzerliği

Kate Middleton & Sofia Hellqvist benzerliği

Kraliyet düğünleri her zaman ilgimizi çekmiştir. 2011 yılında gerçekleşen, Kate Middleton ve Cambridge Dükü Prens William`ın düğününden beri görmeye hasret kaldığımız görüntüler bu kez Kuzey Avrupa`dan, İsveç`ten, geldi.

13 Haziran günü İsveç Prensi Carl Philip ve 10 yıldır birlikte olduğu Sofia Hellqvist, görkemli bir törenle dünya evine girdi. Fakat onlar da halkın yoğun ilgisinden nasibini en az Cambridge Dükü ve Düşesi kadar aldı. 

Kate Middleton, modellik geçmişi, orta sınıf bir aileden geliyor olması gibi nedenlerle İngiliz Kraliyet Ailesi`ne uygun bulunmamıştı ve halk tarafından olumsuz söylemlere maruz kalmıştı. Fakat Middleton`ın asaleti, bu geçmişin silinmesini hızlandırılmış bir şekilde ortadan kaldırdı.

Aynı şekilde Sofia Hellqvist de orta sınıf bir aileden geliyordu ve onun da geçmişinde bir erkek dergisine verdiği pozlar vardı. Her ne kadar halkın yergilerine onlar da maruz kalmış olsa da sevecen İsveç halkı düğün günü bunu unutup, Prens ve Prensesi selamlamak için sarayın önüne toplanmışlardı.

Fakat bu benzerlikler bu kadarla kalmadı. Kate Middleton`dan 1 yaş büyük olan Sofia Hellqvist`in kıyafetleri, aksesuarları ve saçları da Middleton`ın stilini andırıyordu. Gelinlik tercihlerinde, el hareketlerinde bile farkedilen bu benzerlik magazin basınının gözünden kaçmadı.

Gelin fotogalerimizde birlikte inceleyelim… 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI