Ana SayfaGüzellikKate Hudson gibi görünmek için...

Kate Hudson gibi görünmek için…

Son yolların hem başarılı artisti hem de kırmızı halılı davetlerin ilgi çekici isimlerinden biri olan Kate Hudson gibi cazibeli olmak istiyorsanız makyajda dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Sephora makyaj uzmanlarına Hudson gibi görünmek için yapmamız gerekenleri, kullanmamız gereken ürünleri sorduk… İşte cevapları…

Ten Makyajı için: Sephora Light Veil foundation ve  21 Clair ve Sephora Compact Powder R20`ı kullanabilirsiniz.
Gözler için: Sephora Light Touch Highlighter – Beige Clair, Sephora Triple Action Mascara ve Sephora Profusion Eyes 88 Lunar Park ile  Fred Farrugia Eye Shadow 14 ve Sephora Doe Eyed Felt Liner sahip olmanız gerekenler.
Yanaklar için Sephora Blush Me Twice 01 Duo Capricieuse kullanırken dudaklarda tercihiniz Sephora Rouge R12 Sexy Game olmalı.
Peki ürünleri öğrendik gelelim bunları nasıl kullanacağımıza…  Tende Sephora Light Veil Foundation’ın ipeksi ve ince yapısı sayesinde doğal bir kapatıcılık etkisi sunuyor. Göz altlarına uygulanan Sephora aydınlatıcı aydınlık ve canlı bir göz çevresi yaratıyor. Sephora Lunar Pink far ile tüm göz çevresi aydınlatıldıktan sonra Fred Farrugia 14 numaralı far paleti ile göz pınarlarına gri tonda aydınlıklar kazandırılmış.
Özel ipucu:
Açık renk bir far ile uygun aplikatörü seçtikten sonra göz pınarlarınızdan başlayarak içe ve dışa doğru far uygulaması yapın. Bakışlarınızın çok daha derinleştiğini göreceksiniz.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI