Ana SayfaYaşamKasım bebeklerinin karakter analizi

Kasım bebeklerinin karakter analizi

Uzman Astrolog Su Karakuş Kasım ayında doğan bebeklerin karakter analizini Trendus okurları için anlattı.
2-12 Kasım arasında doğan bebekler, dolunayın gücüyle sonuç odaklı, şansını tırnaklarıyla kazıyan, olumsuzluklardan bile olumlu bir sonuç çıkaran bireyler olarak dünyaya merhaba diyecekler. Onlar dolunay çocukları. Bitirmeden, tamamlamadan yarım bırakmak istemeyecekler. Özellikle mülk edinme, eleman çalıştırma, yönetme, liderlik yapma alanlarında başarıları konuşulacak. Öfke kontrolünü ne yazık ki çok geç yaşta öğrenecekler veya hiç öğrenemeyecekler.
8 Kasım`dan önce doğanlar yanlış anlama ve algılama eğilimleri olabilir. 8 Kasımdan sonra doğanlar hafızalarına güvenecekler. Fakat onlar aynı zamanda ketum ve güçsüzlüklerini, sırlarını asla dış dünya ile paylaşmayan kişiler olacağı için suskun, düşünceli görünümleriyle saygı uyandıracaklar. İçlerindeki yarayı kimselere göstermeyecek bu bireyler kolayca kalp kırıklığı yaşadıklarını belli etmeyecekler. Onları anlamak hiçbir ebeveyn, sevgili ya da arkadaş için kolay olmayacak.
16 Kasım`dan itibaren doğanlar kısmen daha neşeli, sosyal insanlara eğilimli. Bu nedenle başkalarıyla iletişimde daha başarılı ve geniş bir çevreye sahip olma yeteneğinde doğacakları için ailenin bebeği anlaması ve yönlendirmesi de daha kolay olacak. Sancak tam da bugün Neptün durağanlaştığı için aşırı duygusallık, alkol ve uyuşturucu eğilimi, çeşitli bağımlılıklar geliştirme ihtimali oldukça yüksek. 16 Kasım 2014 doğumlu bebekler aileler ve eğitimcileri tarafından sürekli gözlemlenmeli, kontrol altında tutulmalı.
Yaratıcılıkları da çok yüksek olan bu bebekleri yaratıcılık yeteneklerini geliştiren eğitimler almaları enerjinin doğu kullanılmasına yarım edecektir.
22 Kasım`dan itibaren doğan bebekler, canlı, neşeli ve umutlu hisseden bireylerdir. Güneş Akrep burcundan, Yay burcuna geçerek, seyahat etmeyi seven, eğitim almayı önceliği olarak gören, mutlaka yüksek eğitim almayı başaran, yeniliklerden hoşlanan, her gün yeni bir başlangıç yapabilen bireyler dünyaya gelecek. Yeni başlangıçlar ebeveyni korkutmamalı. Onlar aynı zamanda Satürn etkisi de taşıdığı için kalıcı ve uzun süreli ilişkiler kurmaları, uzun vadeli sözlerini yerine getirmeleri hiç de zor olmayacak. Tek sorunları hayal kırıklığı yaşama ihtimallerinin yüksekliği. Beklentilerini düşük tutmayı, kimseden bir şey beklememeyi öğrenmeleri gerekir. 
28 Kasım`dan itibaren doğan bebekler medya, eğitim ve seyahat alanlarında çalışacak bir iletişim gurusu olabilirler. Canlı ve bilgece konuşmalarıyla başkalarını rahatlıkla etkileyecekler. Yazmak ve söyleşi yapmak onları mutlu edecek. Bebeğiniz ve sizin için sağlıklı, mutlu, uzun ömürler dilerim.
SU KARAKUŞ
UZMAN ASTROLOG

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI