Ana SayfaAstrolojiBurcunuzun kariyer noktasına göre ideal işiniz

Burcunuzun kariyer noktasına göre ideal işiniz

Astroloji meraklıları, yıldızların size kim olduğunuz hakkında çok şey söyleyebileceğini bilir – özellikle de temel güneş işaretlerinizden daha derine inerseniz. Yükselen burcunuz , ay burcunuz, ev burcunuz ve daha fazlası hayatınızın gidişatını ve kişiliğinizi çözmenize yardımcı olabilir. Aslında onuncu evinizin zirvesinde yer alan haritanızda bir açı olan orta gök burcunuz, kariyerinizin nasıl göründüğünü ve başarıyı nasıl bulduğunuzu da söyler.

Astrolog Lisa Stardust, “MC olarak adlandırılan Tepe/Kariyer noktanız, kişinin doğum haritasının 10. evidir” diyor . “Kamusal hayatımızı, duruşumuzu ve kariyer hedeflerimizi temsil ediyor. Daha da önemlisi, hayattaki amacımızı ve topluma neler verebileceğimizi anlatıyor.”

Kariyer hedefleriyle birlikte ,en dışsal benliğinizi, dünyayla bağlantınızı, bu yaşamdaki amacınızı, başarılarınızı ve özlemlerinizi de temsil eder. Astrolog  Alexandria Lettman , “Burası ille de en çok başarımızı veya en çok paramızı kazandığımız yer değil, ama orası… kendimizi daha doyumlu hissedeceğimiz yer” diye açıklıyor . “İşinizden ziyade yan uğraşınız olabilir.”

Kariyer noktanız burcunuzun profesyonel yaşamınızla nasıl ilişkili olduğunu ve tatmini nasıl bulduğunuzu öğrenmek için göz açıcı olabilir. Kariyer yolunuzu planlamanıza yardımcı olacak bilgiler için okumaya devam edin!

Koç Burcu

Kariyer noktanız kariyer ve iş hayatınız söz konusu olduğunda çok isteklisiniz demektir. Kariyer noktası Koç’ta olanların, kendilerini maceracı hissedebilecekleri ve kendilerini öne çıkarabilecekleri ve lider olabilecekleri rekabetçi bir çalışma ortamı ararlar. Lettman, Yönetim pozisyonlarında, proje liderliğinde, sporda, temelde eylem odaklı her şeyde çok başarılılar” diye açıklıyor.

Her gün aynı işi yapmadıkları pozisyonda başarılılardır ve rekabet edebilecekleri alanlarda şanslı oluyorlar. Monoton olaylar kariyer noktası Koç burcunda olanlara göre değil.

Boğa Burcu

Boğa, kariyer noktası burcunuzsa, muhtemelen aynı zamanda iyi para kazandıran yaratıcı bir iş arıyorsunuz demektir. Lettman “Yaratıcılık konusunda çok iyiler, kariyer noktası boğa burcu olanlar; rahat edebilecekleri  ve finansal olarak istedikleri hayat tarzını elde edebilecekleri işler arıyorlar.” şeklinde açıklıyor. “Yaratıcılığa, müziğe, film sanatlarına, bu tür şeylere daha çok meylediyorlar.”

İkizler Burcu

Kariyer noktası İkizler burcunda olanlar, yeni bilgiler edindiklerinde eve o bilgileri paylaştıklarında gelişirler. İletişim kurabildikleri, paylaşım yapabildikleri, insan odaklı çalışabildikleri her şey onları başarıya götürür. Ayrıca, kariyer noktanız İkizler burcu ise insanlara tavsiye vermeyi seviyorsunuz ve bu konuda çok iyisiniz demektir.
Lettman, “Onlar çok çabuk sıkılırlar, bu yüzden sürekli olarak entelektüel olarak uyarılmaları gerekir” diyor. “Yaşamları boyunca kariyer değiştirmeleri veya aynı anda birden fazla işi yapma olasılıkları daha yüksek. Hobilerinde çok başarılılar.”

Yengeç Burcu

Kariyer noktanız Yengeç’de ise aile üyeleriyle veya ortaklarınızla çalışmaya eğliminiz var. Lettman, “ “Ayrıca bir aile işine girme veya çocuklarını aldıkları kariyere devam etmeleri için teşvik etme olasılıkları daha yüksek. İşlerinde sevildiklerini, saygı duyulduklarını ve takdir edildiklerini hissetmek istiyorlar.” şeklinde açıklıyor.

Tabii bu tam anlamıyla anne veya babayla çalışmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Ancak sıkı sıkıya bağlı bir ofis ortamı bir artı olacaktır.

Aslan Burcu

Kariyer noktanız Aslan’da ise ilgi odağı olmayı seviyorsunuzdur. Hangi mesleği seçerseniz seçin, çalıştığınız alanda en iyi olarak tanınan kişilerden olursunuz. “Eğlenceliler, yaratıcılar ve CEO’lar. Bir miras bırakmak istiyorlar, gerçek bir kariyer ve kişisel hayatlarından önce gelen bir iş istiyorlar” diyor Lettman. Ön plana çıkabileceğiniz ve drama yeteneğinizi sergileyebileceğiniz işlerde en iyisini sizsiniz!

Başak Burcu

10. eviniz Başak burcundaysa , hizmet sektöründe bir kariyer için en uygun kişi siz olursunuz. İnsanlara yardım eden mesleklere ilgi duyuyorsunuz. Bilim insanları, doktorlar, insani yardım uzmanları, şifacılar, beslenme uzmanlarını düşünün diğer insanların ihtiyaçlarına hizmet etmeye veya bir amacı yerine getirmeye odaklanan işler. Lettman, “Yaptıkları şeyin bir amacı olmalı, yoksa bu onlara değer vermez” diye açıklıyor. “Yapılandırılmış ve organize edilmiş ortamlardan hoşlanırlar.”

Ayrıca aynı anda iki farklı işte çalıştıklarında başarılı oldukları araştırılmış. Bu yüzden 10. Eviniz Başak’ta işe ek bir iş düşünebilirsiniz!

Terazi Burcu

Kariyer noktanız Terazi’de ise iyi bir arabulucusunuz demektir. Stardust da aynı fikirde: “Hukuk alanında veya başkalarını savunduğunuz kariyerler size göre.”

Diğer insanlar ile çalışmak tam size göre. Lettman, “Yaptıkları iş sayesinde büyük olasılıkla romantik bir ortak veya ömür boyu sürecek arkadaşlar buluyorlar” diye ekliyor. “Kamuoyunda çok iyi bir mevcudiyetleri ve sevilebilirlikleri var, bu yüzden kamusal roller veya öğretim onlar için çok iyi.”

Akrep Burcu

Akrep burcu, başta koruyucu , çekingen ve hatta biraz mesafeli olma eğilimindedir . Kariyer noktanız Akrep’teyse, bu özellikler iş hayatınıza da yansır – kariyerinizde biraz gizemi seviyorsunuz.

Lettman, “İnsanların anlamadığı veya  çok fazla bilginin bulunmadığı işlerde çalışma olasılıkları daha yüksek” diyor. Kariyer burcunuz Akrep ise bir gazeteci ve dedektif gibi çevreyi ve dünyayı araştırdığınız kariyer hedefleri sizin için uygun olacaktır!

Yay Burcu

Yay burcu kariyer noktasına sahipseniz kendinizi tatmin olmuş hissetmeniz için dünyayı iyileştirmeye odaklanan bir kariyere ihtiyacınız var.  Lettman, “Onlar gerçek bir lider, siyasette, satışta, yatırımlarda mükemmel çalışıyorlar ayrıca çok iyi birer konuşmacılar.” diyor.

Maceracı yaylar hareket halinde olmayı severler. Yani seyahat etmeye izin veren herhangi bir iş sizin için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

Oğlak Burcu

Kariyer noktanız Oğlak burcunda ise başkalarına stresli gelebilecek mesleklerde elinizden gelenin en iyisini yapacağınızdan eminiz. Diğer insanları bunaltabilecek, gergin çalışma ortamlarında başarılı olabilirsiniz.

Kendi alanınızda son derece saygı duyulan bir kariyer istiyorsunuz. İş ile eğlenceyi karıştırmak size göre değil ( yani Terazi’nin tam tersi ). Lettman, “Ciddi bir çalışma ortamı istiyorlar ve çok iyi akıl hocaları, danışmanlar ve yöneticiler oluyorlar” diyor.

Kova Burcu

Kariyer noktaları Kova’da olan kişiler doğal olarak girişimcilerdir. Etrafa bakıyor ve istediğiniz bir işi bulamıyorsanız, kendiniz için hayalinizdeki işi yaratabilirsiniz. Serbest meslek sahibi olmanız çok muhtemel.

Gönüllü işler, sosyal adalet ve hayırseverlik işleri tam size göre!

Balık Burcu

Balık nazik bir burçtur. Eğer kariyer noktanız Balık burcundaysa sahne arkası bir iş tercih edebilirsiniz. Lettman, “Ünlü olmaları pek olası değil, ama tanınan kişilerdir. Onlar yıldızların arkasındaki yazarlar, ünlülerin arkasındaki yayıncılar, hit şarkının söz yazarları, filmlerin arkasındaki senaryo yazarları ve film yapımcıları” diyor. . “Girişleri her zaman büyük ve güzel bir şey yaratır, ancak başarının yüzü onlar değildir.”

Yazar: Eftelya Yücel

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI