Ana SayfaSağlıkKarın Yağlarından Kurtulmanız İçin 3 İpucu

Karın Yağlarından Kurtulmanız İçin 3 İpucu

Karın egzersizleri, doğru mu? Ne yazık ki dünyadaki hiçbir crunch sizin orta bölgenizi inceltmez. Crunch hareketleri, yağ katmanının altındaki kasları uzatır; siz yağlı katmanı ortadan kaldırmadıkça da o kaslar ortaya çıkmaz. Yağlardan ancak bölgesel olarak değil, bir bütün olarak kurtulabilirsiniz. Bunun en iyi yolu ise kardiyodan geçer.

Eğer egzersiz planınınız sizi bu hedefe ulaştırmadıysa gözden geçirmenizde fayda var. Kardiyo yaparken koşu, yüzme, halatla tırmanma, yürüyüş veya etkisi hızlı olan kardiyo sınıfları gibi en çok kaloriyi yakacağınız egzersizlere yönelmelisiniz. Tüm bu egzersizler genel yağ yakımınızı hızlandıracaktır.

Karın bölgenizdeki yağları beslenmenizi düzenleyerek de inceltebilirsiniz. Paketlenmiş kurabiye, kraker, margarin, granola barları gibi trans yağ içeren besinlerden uzak durmanızda fayda var. Onların yerine avokado, kabuklu besinler, tohumlar ve zeytin yağı gibi faydalı yağlara yönelmelisiniz. Bunların yanı sıra yabanmersini, ananas, yağ oranı düşük süt ve süt ürünleri, yeşil yapraklı besinler gibi yağ yakımını hızlandıran besinleri menülerinize mutlaka dahil etmelisiniz.

Stres de karın bölgenizdeki yağlanmayı artıran etkenlerden biri. Yoga, meditasyon, masaj, köpüklü banyo gibi farklı rahatlama teknikleri ile stresi ve dolayısıyla yağları hayatınızdan uzak tutabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI