Ana SayfaMagazinKardashianlar Soyuldu

Kardashianlar Soyuldu

Kardashian Ailesi bir kez daha hırsızlık şoku yaşıyor. Kardashian Ailesi’nin en ünlü isimlerinden Kendall Jenner, ablası Kim Kardashian’ın yaşadığına benzer bir şekilde soyguna uğradı. Magazin dünyasından edinilen bilgilere göre çarşamba akşamı Kendall Jenner’ın evi soyuldu.
 
Yetkililer tarafından 200 bin dolar civarında mücevheratın hırsızlar tarafından çalındığını ve hırsızlık sırasında Jenner’ın evde bulunmadığı ifade edildi. Soruşturma açan polis yetkilileri, basına henüz bir şüphelinin tespit edilmediğini açıkladı. Bu hırsızlık olayı geçtiğimiz sene içerisinde Paris’te silahlı bir soyguna uğrayan Kim Kardashian’ın yaşadıklarını hatırlattı.
 
Kardashian, Paris Moda Haftası’nı takip etmek için bulunduğu Paris’te, kaldığı otel odasına giren soyguncular tarafından elleri ve ayakları bağlanıp ağzı bantlandıktan sonra küvete konularak etkisiz hale getirilmiş ve yaklaşık 11 milyon dolarlık mücevherleri çalınmıştı. Olayda eşi Kanye West’in hediyesi olan 4.5 milyon dolarlık nişan yüzüğünü de kaybeden Kardashian, yaşadığı travmanın uzun süre etkisinde kalmıştı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI