Ana SayfaYaşamKaraköy Güllüoğlu, Yıllardır Değişmeyen Çizgisini Yenilenen Yüzüyle Buluşturdu

Karaköy Güllüoğlu, Yıllardır Değişmeyen Çizgisini Yenilenen Yüzüyle Buluşturdu

1843’te Gaziantep’te başlayan ustalık hikayesini İstanbul’da sürdüren Karaköy Güllüoğlu, yıllardır değişmeyen kült çizgisini, modern bakış açılarıyla buluşturdu. İstanbul’un simge mekanlarından biri olan mağazasında ve tüm ürünlerinde; köklü marka değerlerini her dönem koruyan ama yeniliklere ve değişime de açık olan Karaköy Güllüoğlu, yenilenen yüzüyle misafirleriyle buluşmaya başladı.

Pandemi öncesinde başlayan marka kimliğinin yenilenme süreci Mart ayında tamamlanan markanın 6. nesil üyesi, Genel Müdür Murat Güllü; köklü geleneğine dikkat çekerek, Karaköy Güllüoğlu markasının gelenek ve yenilik arasında bir köprü olduğunu, yenilenmenin ise uzun yıllar var olmanın vazgeçilmez gerekliliği olduğunu belirterek,”Biz Gaziantep’ten İstanbul’a gelerek, iki kültür arasında bir köprü oluşturduk. Köklerimizi burada saldık. İstanbul’a ilk gelen Güllüoğlu’yuz ve adımızı da İstanbul’un nadide semti Karaköy’den aldık. O yüzden yenilenen kimliğimizde ve logomuzda, köprü simgesini kullandık“ dedi.

Online Baklava Kapınızda!

15 sene önce başladıkları online satışı daha da güçlendirmek için pandemi öncesinde başladıkları alt yapı hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Güllü, şunları söyledi: “Kurulduğumuz günden beri zamanın ruhunu anlamak ve bu konuda gerekeni yapmak, markamızın ruhunda var. Karaköy Güllüoğlu olarak Gaziantep’ten İstanbul’a ve İstanbul’dan tüm dünyaya açılan bir köprü olmak için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Kendi sektörümüzde online satış yapan ilk markayız.  

Dünyaya baklavayı tanıtmak ve ülkemizde usta yetiştirmek gibi sorumlulukları olduğunu belirten markanın 5. nesil üyesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü “Bu sorumluluk bilinci ile nesiller arası uyumlu çalışma sürecini yöneterek yenilikle geleneği bir arada sunmaya devam edeceğiz.”

Tüm ürünlerin, yöresinde ve mevsiminde temin edilen doğal malzemelerle üretildiği Karaköy Güllüoğlu, ‘baklavaya lezzetini verenin’ ustalık ve en iyi malzeme seçimi olduğunu her dönem kanıtlıyor.

www.karakoygulluoglu.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI