Ana SayfaGüzellikKahverengi ve kumral saç dosyası

Kahverengi ve kumral saç dosyası

Penelope Cruz, Kristen Stewart, Olivia Wilde ve Mila Kunis gibi Hollywood yıldızlarının koyu kahverengiden açık kumrala kadar parlak saç renklerini inceleyip, size uygun en güzel kahve tonunu seçin!

Selma Ergeç, Nur Aysan ve Sedef Avcı gibi ünlü isimlerin saçlarını emanet ettiği Uğur Alevyılmaz’a göre tıpkı ilkbaharda olduğu gibi yaz sezonunda da saç modası doğallığın, gücün, masumiyetin ve çekiciliğin bir armonisi. “Genelde her İlkbahar ve Yaz sezonunda sarı saçlar ön plana çıkar ve saç renkleri kış`a göre açılmaya başlar. 2011 İlkbahar – Yaz sezonunda da durum aynı. Tek fark, sarı saçlar yerine doğal ana renklerden çok uzaklaşmadan yapılan renkler. Kahvelerle altının, altınla bakır rengin birleşmesi. Rüzgarın etkisini arkasına almış uçuşan saçlar ve tarak değmeden taranan topuzlar. Yüzün şekline göre verilmiş doğal katlar, uzun ve omuz hizasında saçlar moda. “

Kahve deyince akla birbirinden farklı tonlar geliyor. Alevyılmaz’a bu sezon kendi salonunda uygulayacağı kahvenin tonlarını sorunca  şöyle cevap veriyor: “Cappuccino Kahvesi, toprağın ve güneşin birleşimi, ışık oyunlarını yansıtıyor.  Amber, gün batımının sıcaklığı, ışıltısını, altınla bakırın dansını yaşatıyor.”
Gelelim kahverengi saçlıların yapacağı ya da yapması gereken makyaja… Yine Uğur Alevyılmaz Stüdyo’dan Elçin Mutlu “İlkbahar yaz ile birlikte doğallık ön planda.Gözlerde toprak tonları&bakırlar, karamel kahveler, dudaklarda ise pudra renkleri hakim, gece için ise retro kırmızılar ve mat rujlar kullanılmakta. Yanaklarda  şeftali ve uçuk pembeler dikkat çekmekte” diyor ve ekliyor:
“Makyajlarda yapılacak bir kaç ışık oyunu ile doğal ve sofistike görünmek mümkün.cildinizde kullanacağınız transparan pudralar veya nem bazlı ince fondötenlerle her zaman natürel ve duru bir görüntü sağlayabilirsiniz.Bu yılın makyaj modası abartıdan uzak sade ve kendiniz olmak.”

Kahverengi ve Kumral saç dosyamızı incelemek için vakit kaybetmeden fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI